26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Хипотези

Сал Ракели: Вероятността през 2017 да има война е голяма, но няма да бъде ядрена

В последния ден от визитата на Сал Ракели в България, екипът на Новото познание успя да заснеме два епизода за телевизионния формат на проекта. В две ексклузивни интервюта авторът на „Истинската история на Земята“ описа бъдещето на планетата повече като позитивно, отколкото като негативно. Въпреки това според него 2017 година се очертава като една от най-напрегнатите в политически, икономически и военнен аспект. Последното е изключително важно за процесите, които предстоят да се случат в глобален мащаб. Въпросите за истинската история на планетата бяха част и от първото интервю, изградено изцяло с питания на зрителите на предаването и приятелите от социалните мрежи.

Сал Ракели сподели, че по време на престоя си в България е останал очарован от нивото на вибрациите и хората, които все повече се интересуват от духовното развитие, а не от материалното.

„Убежденията, че човекът е еволюирал от маймуната, както и идеята, че ние сме най-напредналата цивилизация, съществувала някога на Земята са напълно погрешни“, сподели още световноизвестният визионер. И допълни, че няма как да придобием по-голямо познание или мъдрост, ако държим ума си затворен.

Как очерта визията за бъдещето на човечеството, извънзeмните цивилизации и трите паралелни земи, ще научите съвсем скоро от ексклузивните разговори със Сал Ракели в предаването „Новото познание“.