Новини

Руски космонавт засне НЛО в космоса (ВИДЕО)

Руският космонавт Иван Вагнер, който сега се намира на Международната космическа станция, е открил пет неидентифицирани летящи обекта по време на преглеждане на видеозаписи.

”В рамките на 9-12 секунди се появяват пет обекта, които летят в паралелен курс и на едно и също разстояние един от друг. Какво мислите, че може да бъде – метеори, спътници или …?“ – пише Вагнер на своята страница в „Туитър“ в сряда, публикувайки полученото видео.

Космонавтът е наблюдавал Южното сияние над Антарктида. „Кадрите са заснемани веднъж в секунда и след това се събират във видео с 25 кадъра в секунда. Тоест, действителното време за наблюдение на обектите е 52 секунди“, каза той.

Той добави, че информацията е пренаредена на ръководството на „Роскосмос“. Също така данните от наблюденията са изпратени до Института за космически изследвания на Руската академия на науките.

В края на април Пентагонът пусна видео кадри от ВМС на САЩ, които показват „въздушни събития“, които бяха описани като неидентифицирани. Това са кадри, заснети от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 г. и януари 2015 г.

Както се посочва в съобщението, видеоклиповете попаднаха в Интернет през 2007 и 2017 г., но тогава Министерството на отбраната не е дало разрешение за публикуването им, въпреки че впоследствие автентичността на записите на ВМС на САЩ беше потвърдена.

Публикуваме видеото, което обиколи световния видеообмен.

НП/ ТАСС