Съзнание

Разполагаме ли с технологията да доведем извънземните у нас?

Известният авиокосмически журналист Джеймс Гудъл е специалист в областта на историята, развитието и операциите на Mach 3. Според него човечеството разполага с технологии, които буквално не са от този свят. По-добри са от „Междузвездни войни“ или това, което виждате във филмите.

Той твърди, че познава много добре Бен Рич – вторият директор на Lockheed Skunkworks. „Приблизително десет дни преди смъртта на Бен разговарях с него по телефона. И той каза: „Джим, в пустинята боравим с неща, които надрастват схващанията ни с петдесет години.“, споделя Гудъл.

Друг източник на коментарите на Бен Рич е Джон Харзан, старши изпълнителен директор на IBM, както и Том Келър, космически инженер, работил като анализатор на компютърни системи за лабораторията за реактивни двигатели на НАСА.

На 23 март 1993 г. в UCLA School of Engineering , където той представя общата история на Sunk Works, казва:

„Сега знаем как да пътуваме до звездите. В уравненията имаше грешка и ние я открихме. Сега вече знаем как да пътуваме до звездите и не ни е нужен цял един живот, за да го направим.

Време е да се прекрати цялата тази мистерия, защото вече не представлява заплаха за националната сигурност и прави технологията достъпна за използване в частния сектор.

Има много хора в разузнавателната общност, които не биха искали този проект да излезе на бял свят. Сега разполагаме с технологията да доведем извънземните вкъщи.“

Това ни води до следващата точка. Възпроизвеждането на извънземни кораби. Тази концепция беше представена от Марк Мак Кандлиш, световноизвесен илюстратор, специализиран в авиацията и концептуалното изкуство в отбранителната и космическата индустрия в продължение на три десетилетия.

Той отбеляза убеждението си, че внимателно пазената технология е била кооперирана от една все още неизвестна група. И владеенето на технологията предоставя на тази организация огромно влияние в глобалната политика, финансите и международните конфликти през последните пет десетилетия.

В документ, публикуван в немската преса се описва експерименталното изграждане на „летящи чинии“, извършвано от него от 1941 до 1945 г.“

„Летящата чиния достига надморска височина от 12 400 метра в рамките на 3 минути и скорост от 2 200 километра в час. Клайн подчертава, че в съответствие с немските планове, скоростта на тези чинии ще достигне 4000 километра в час.“

Все още има много хора, които отхвърлят и най-малката вероятност за съществуването на тайна космическа програма, пригодена за извънземни технологии.

Според Херман Оберт, един от основателите на ракетостроенето и астронавтиката, „Летящите чинии са реални и те са космически кораби от друга слънчева система. Мисля, че те вероятно са обитавани от интелигентни наблюдатели, които са членове на раса, която може да изследва нашата Земя в продължение на векове.“

НЛО не са непременно приравнени към извънземните, но в някои случаи това се прави. Програмите, извършващи тази екзотична работа, съществуват и са известни като специални програми за достъп (SAP).

Тези програми не съществуват публично, но в действителност ги има. Доклад от 1997 г. в Сената в САЩ ги описва като „толкова деликатни, че са освободени от стандартните изисквания за докладване на Конгреса“.

НП 2017