Новини

Разкриха как влияе магията и на какво ниво въздейства

Опита на науката

Екип от руски учени демонстрира, че нашето ДНК може да бъде преструктурирано чрез думи и използване на определени честоти.

Това най-силно се е използвало от египетските жреци и магьосници. Учените разкриха методите за омагьосване и нивото на въздействие върху човек.

Според новите проучвания, човешкото ДНК функционира като интернет мрежа, само че на биологично ниво и с по-висока степен на сложност от тази на виртуалната.

Руската школа

Руският биофизик и клетъчен биолог проф. Пьотр Гараевич, стига до неочакван извод. Изричането на определени срички има множество ефекти върху биологичните процеси на тялото както и на някои психологични и парапсихологични разклонения.

Думите могат да въздействат на способностите на човека. Като например, ясновидство, интуиция, спонтанно оздравяване. А също и да го разболеят, омаьосат и подчинят.

Екипът е регистирал след множество опити и успешно самолечение на разстояние. Цялата тази информация би могла да даде живот на нов дял на медицината, твърдят от екипа.

ДНК влияние

Силен пример е повлияването на ДНК на базата на честотите на думите. Това става с изместване на физическите и конвенционалните интерверсии, когато трябва да се замени или анулира даден ген.

Нашата ДНК има функции не само за изграждане на тялото. А също така е база за складиране на информация и вид комуникация на различните клонове информация между тях.

Според учените и лингвистите изследвали вибрационните честоти на думите и тяхното влияние се стига до изненадващо заключение.

Тайната наука

В древността още преди Христос това знание е било смятано за най-тайната наука.

Генетичния код и по специално онези 90% „отпадъчно ДНК“ реагират по същите правила, които управляват правилата на различните езици.

За проверяване на тези хипотези, учените сравнили правилата за синтаксисът, семантиката и правилата на граматика.

Фрази, думи, изречения с определена честота на трептене, произнесени с определена интонация въздействат активно на ДНК клетките.

Ето как силата на думите описана в не една друвна книга се превръщат наистина в могъщо слово.

НП/2023