Новини

Разказаха за сърце, принадлежало на „Звездните хора“

Д-р Арди Сикскилър Кларк, почетен професор в държавния университет в Монтана, която е от племето чероки, изследва Звездните хора от много години и случайните срещи между тях и индианците.

Един цитат в началото

на книгата й: „Срещи със звездни хора, неразказани истории на индианците от Америка“, разкрива мистиката на следващата информация.

„За първи път научих за „звездните хора“, когато баба ми ми разказа древните легенди за моя народ. Реалността от детството ми,  включваше разкази, които проследяват произхода на коренното население на Северна и Южна Америка до Плеядите;

Истории за малки хора, които се намесват в живота на хората. И легенди за магическия дар на ДНК от „Звездните хора“, който е бил във вените на местните племена на Земята. Приех историите за небесните посетители, които живееха сред индианския народ, като част от моето наследство.“

Разказът идва

от един възрастен, който вярвал, че „извънземните не само веднъж са ходили по тази земя, но че продължават да го правят“. За да докаже своето изявление, той показва чужд артефакт от най-лично естество – вкаменено сърце, което според него е принадлежало на древно извънземно. 

Неговото име е Сам, той бил уважаван възрастен в своята общност. Работил в обществено училище, като заместник на моя дядо, който консултирал непокорната и буйна младеж.

Така, Кларк става близка със Сам, който е на 92 години по онова време. Един ден, те провели много открит разговор и така изникнала темата за живот на други планети.

Той казал на Кларк,

„нашите предци са знаели много повече за Вселената, отколкото някой някога е знаел. Имам нещо, което искам да ти покажа.“

Според думите на Кларк, възрастният дръпнал одеялото и извадил едно вързопче.

„Дядо ми ми даде това, когато бях момче. По това време , той беше почти на 90 години. Аз бях на шест или седем, когато той разгъна обекта и ми го подаде.

– Това е вкаменено сърце – казах аз, малко шокирана от предмета, който държах.“

Кларк продължил да задава въпроси. Дядо му отговорил, както Кларк описва: „Това е сърцето на един звезден пътешественик. Ако се вгледаш внимателно, ще видиш, че не е съвсем като човешко сърце.”

Аз го обърнах в ръцете си и го погледнах. В сърцето на хората, съществуват две паралелни независими системи, всяка от които се състои от атриум и сърдечна камера.

Вместо четири камери, които реално са в човешкото сърце, то имаше пет камери с три сърдечни ушни и три сърдечни камери.

Това сърце беше различно

Според него, сърцето е принадлежало на звезден пътешественик. Дадено му е от дядо му, който го е получил от дядо си и така нататък и така нататък.

„Звездните хора имат сърца, които са малко по-различни от нашите, също така те бият по-бавно. Още в старите времена звездните хора живееха на Земята. Те се съвокуплявали с нашите жени, и така сме станали едно цяло с тях.“

Сам продължил: „Те знаеха, че белият човек идва на тази земя. Те ни предупредиха и предложиха да напуснем тази планета. Много космически кораби дойдоха да отведат хората.

Някои от хората се върнаха обратно към звездите, за да живеят. Много от тях бяха силни и упорити и решиха да останат.

Те вярваха, че могат да устоят на белите хора, но оръжията на белите хора бяха по-големи, думите им бяха по-силни, а броят им беше по-голям.

Някои от тях дори повярвали, че са богове и избрали тях пред своите. Нашите предци от звездите, никога не се върнаха, за да ни спасят. Бяхме оставени на собствената си съдба.“

След това, той описал преживяванията

си със звездните хора, за това как са го взели на борда и са видели много светове.

Светове и цивилизации, които са живели в миналото, далеч от земята, и все още не били толкова технологично напреднали.

Те му разказали и за онези, които отвличали хора и колко много звездни групи ги избягвали, твърдейки, че „те вече не са хора. Те умишлено са изродили от своята раса способността да чувстват любов, състрадание и болка. Те вярвали, че това ще направи света по-добър. Човек без емоции, може да постигне по-голям напредък.

Феноменът за отвличането е реален, също така е подкрепен от множество големи изследвания от различни професори и изследователи.

collective-evolution