Новини

Прогнозата на професор Грийн за пътуване във времето

Учените не само са изследвали възможностите за пътуване във времето. Те са написали не един труд по темата, а според световноизвестния гений Алберт Айнщайн, това e реално постижимо.

„Моята единствена цел е да докажа, че пътуванията във времето съществуват и че аз самият съм пътешественик във времето.“

Какво знаят тайните служби?

Според разсекретен доклад оповестен от телевизионната поредица „Древните извънземни“ е възможно още през 2003 г., да е станало първия пренос на тяло във времето.

Днес според конспиратолози, това откритие се използва само от високо засекретени организации. Друга съвсем нова продукция  на HBO разказва в детайли за проникване в миналото и бъдещето.

Конспиратолозите, както е модерно да бъдат наричани различно мислещите автори, са попаднали на неоспорими факти.

Възможността за пътуване във времето няма да бъде официално обявена преди 2028 г. През 2022 г. вече ще има наистина популярно устройство, подобно на Google Glass, което ще дава на приносителя си достъп до миналото.

Устройството ще изглежда като чифт очила, но ще може да обработва данни като днешните настолни компютри.

За любознателните припомняме:

От 14 април 2013 Google започна на продава прототип за ограничено време на цена 1500 щатски долара за потребители определени като „Glass Explorers“. От 15 май 2014 прототипа се продава без ограничение на бройката, но не за масова употреба.

На 15 януари 2015 Google обявиха, че спират производството на прототипа, понеже са приключили експерименталната фаза на проекта. Вие вярвате ли на това?

Изненадата Тръмп

„Президент на Съединените американски щати след изборите през 2020 г. ще бъде Доналд Тръмп. Мога да кажа това със 100% сигурност. Знам, че мнозина от вас няма да ми повярват“, пророкува професор Брайън Грийн

И фактите потвърдиха прогнозата. Доналд Тръмп не е президент на САЩ. Професор Грийн направи тази прогноза далеч преди изборите в Америка и ученият се оказа прав.

Професорът по физика и математика Брайън Грийн, от университета в Колумбия, твърди още:

„Алберт Айнщайн показа, че ако излезете в космоса и пътувате със скорост близка до скоростта на светлината и се обърнете и се върнете, часовникът ви ще отчита времето по-бавно, затова на планетата Земя щe ще се окажете в бъдещето.

Ако се доближите до мощен източник на гравитация (неутронна звезда, черна дупка) и почти се доближите до ръба на този обект, времето за вас също ще забави спрямо всички други. Затова, когато се върнете на Земята, ще бъдете отново в бъдещето.“

Професор Грийн предсказва,

че „Червеевите тунели“ са друга възможност за пътуване във времето.

Смелата хипотеза е представена преди три години и е събрала десетки одобрителни доклади на научни институти.

Завихрянето на времето и пространството

в така наречените „Червееви тунели“ създава портали, които функционират като коридори за бърз достъп през космоса.

Научните архиви определят Айнщайн като баща на хипотезата. Той написал такава хипотеза в далечната 1935 г. на миналия век.

Впоследствие било установено, че по такъв червеев тунел може да се пътува не само от едно място до друго, но и във времето.

Това било възможно както в едната посока към бъдещето, така и в другата към миналото…

НП