Тайни и загадки

Предсказанията на невероятния медиум от Калвариенберг

Човекът е известен като Волф Месинг

Роден на 10 септември 1899 г. в село Калвариенберг, близо до Варшава.

Волф Григориевич Месинг е един от няколкото синове на благочестивия евреин Абрахам Месинг. И като син на градинар Волф израстнал в бедност.

Но градинарството не е неговото призвание. Не само, че Волф е бил много остроумно дете, но е бил благословен със специални способности.

Волф Месинг

бил едва единадесетгодишен и без никакви пари, когато напуснал дома си и тръгнал за Берлин без билет за влака.

По време на пътуването Волф открива своите каталептични и телепатични способности, които започават да му помат в живота.

След като кондуктора на влака поискал да провери пътника, Волф му подал парче бяла хартия, докато мислено му подсказвал, че това е билет.

За учудване на Волф, кондукторът лесно се манипулирал и приел за билет обикновената бяла хартия. Така пътуването на младежа продължило безпрепятствено.

Силата на внушението и предсказанията

Месинг бил достатъчно умен и уверен за да осъзнае, че притежава силата на внушението, което може да променя поведението на хората.

След като се преместил в Берлин той започнал да работи върху развитието на способностите си. Отдала му се възможност да обикаля с цирк из цяла Европа.

За една нощ той станал сензация

навсякъде заради отличните си умения да чете мисли. Известните учени Зигмунд Фройд и Айнщайн му дали задача да изпробва способностите си. Задачата се изпълнявала в апартамента на Айнщайн.

Фройд трябвало да използва телепатична команда, за да му нареди какво да прави.

Волф успешно изпълнил задачата, която се състояла в това да вземе пинсети и извади косъм от мустаците на Айнщайн – точно както си представял Фройд.

Втората световна война и Месинг

Втората световна война накарала Месинг да избяга в СССР. Там той продължил с кариерата си като телепатичен артист, но тук развил качествата си на провиждащ в бъдещето.

В средата на едно от изпълненията му бил свален от сцената от съветски агенти на могъщата НКВД.

Бива откаран в Москва

и е представен пред тогавашния генерален секретар на Съветския съюз – Йосиф Сталин. Йосиф Висарионович е заинтригуван от неговите способности и му дал поредната задача.

Съветският вожд заповядал да бъде извършен психически обир на банка. Волф отишъл в Държавната московска банка, приближил се до касата и подал чист лист хартия.

В този момент касиерът бил хипнотизиран. Гледайки хартията той отишъл до сейфа на банката, върнал се и му подал 100 000 рубли.

Съветските агенти и Сталин били изненадани от възможностите на Месинг. Градските легенди настояват, че след този момент медиума е започнал работа за съветските тайни служби.

Волф Месинг също предсказал датата на победата над Германия

„Войната ще приключи на 9 май 1945 г.“

Войната наистина свършила на 9 май, след като германските военни операции били прекратени на 8 май 1945 година.

През 1947 година Месинг прави предсказание, което е нечувано за онова време.

Американски президент ще бъде убит от могъща организация.

Войната във Виетнам, победата на Кастро в Куба, първия космонавт, появата на мобилния телефон и американската совалка.

Месинг предсказва също крахът на социалистическия блок

и посочва човека с белега като чужд шпионин, разказва също за край на света такъв какъвто го познаваме през 2966 година.

Появата на летящи коли ще е настъпи до 2102 година. Населението ще бъде контролирано със специални закони и деца ще се раждат с разрешение на властите.

През 2567 година, Месинг предсказва, че ще настъпи обединение на няколко от най-голeмите страни в света, за да се защитят от африканската агресия.

2572 е годината на излизането на човечеството извън Слънчевата система

Болестите ще бъдат лекувани безпроблемно, а изкуствени хора ще работят на Луната и Марс.

Чудесата и предсказанията на Волф Месинг продължават да учудват хората по целия свят. Дали да им вярваме си е лич(ен избор.

През 70-те години на ХХ век, той пророкува разпада на СССР, обединението на Германия и първия тъмнокож президент на Америка.

Твърди се, че Месинг е разкрил на Юрий Андропов името на човека,

които ще стабилизира страната и ще управлява над 20 години Русия.

Но както обикновено става в живота Волф е имал способност да контролира умовете на хората, но не могъл да контролира смъртта.

Сериозно болен, той починал по време на операция през 1974 г.

Така тази година бележи смъртта на легендарния Волф Месинг, но също и началото на неразрешената загадка около неговите способнвости.

Източник: Scientific Mystery