26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Новини

Предричат среща с извънземни посетители

Едно от старите пророчества,

което съществува от стотици години е пророчеството за извънземно нашествие на нашата планета. Разбира се, има стотици хора, които са направили подобни прогнози, а някои дори са посочили конкретни дати.

Макар много от тези прогнози да не се сбъднаха, мнозина вярват, че нашествието на извънземни може би е неизбежно. Ето четирима души, чиито прогнози е добре да погледнем сериозно. Според Daily Star.

Ванга

Преди смъртта си Ванга прогнозира, че в края на 2022 г. извънземни ще нахлуят в Земята, изпращайки астероид да търси живот на нашата планета.

Подчертавайки, че извънземните няма да дойдат с мир, Ванга каза: „Извънземни кораби ще атакуват Земята и ще бомбардират градове и ще вземат хора в плен“.

Докато Ванга правилно е предсказала други световни събития в миналото има мнения, че тази прогноза е манипулирана от определени издания.

Ури Гелер

Израелско-британски илюзионист, магьосник и екстрасенс Ури Гелер е сигурен, че извънземни ще нахлуят в нашата планета.

75-годишният екстрасенс наскоро обяви в Instagram:

„Екип, изучаващ радиовълните във Вселената, е открил нещо необичайно, което произвежда гигантски изблик на енергия три пъти на час и това не прилича на нищо, което астрономите са виждали преди.“

„Не се съмнявам, че това се дължи на извънземен разум, значително по-добър от нашия. Започнете да дешифрирате техните съобщения! Подготвят ни за масово кацане скоро!“

Преди това Гелър прогнозира, че извънземните скоро ще осъществят контакт с хората.

„Ако трябва да гадая, рационално и логично предположение, бих казал, че между 60 и 75 години това ще се случи.”

Ник Поуп

Ник Поуп е британски журналист на свободна практика, който някога е служил в Министерството на отбраната на Обединеното кралство като изследовател на НЛО.

Говорейки по Blaze TV, експерт по НЛО предупреди: „Ако намерим извънземни или те ни намерят, светът ще се промени завинаги“.

В Кралското общество в Лондон, където се обсъждаха въпроси, свързани с извънземния живот, Поуп каза:

„Ако открием извънземен живот и това е нещо повече от събиране на сигнал или търсене на извънземни микроби, ще бъдат ли приятелски настроени или ще дойдат тук, за да да ни унищожи?“

Цитирайки друг професор, Поуп предупреди „ако космическият телефон звъни… не отговаряйте“, добавяйки, че се опасява, че е „твърде късно“, тъй като хората са „откриваема цивилизация от десетилетия, тъй като нашите телевизионни и радиосигнали изтичат В космоса. Всяка цивилизация, способна да ни заплаши, вече знае за нас.“

Стивън Хоукинг

Покойният английски теоретичен физик и космолог Стивън Хокинг имаше да каже някои доста интересни неща за извънземните, преди да умре през 2018 г.

В интервю за Discovery Channel известен физик каза, че контактът с извънземни не може да доведе до положителен резултат за хората.

Той каза: „Такива напреднали извънземни вероятно ще станат номади, които се стремят да завладеят и колонизират всякакви планети, до които могат да достигнат. Кой знае какви ще са границите?“

В друг документален филм на Discovery Channel през 2016 г. Хокинг също каза: „Ако извънземни ни посетят, резултатът ще бъде същият като когато Колумб открива в Америка, което се оказва не е добро за коренните жители“.

Daily Star