Новини

Последното пълнолуние е в знака на Рака, какво ни очаква?

На 30 декември е последното

пълнолуние за 2020, този път в знака на Рак. Това означава, че ще можем да се разтоварим от емоционалния товар, който сме носили досега.

Хубавото е, че ще се прочистим и освободим. Тежестта, която „сме носили на гърба си“, сега постепенно ще изчезне. Знакът на Рака се управлява от Луната, а тя определено ще блести ярко.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Луната представлява нашите емоции, но и това, което ни кара да се чувстваме сигурни и защитени. Представлява способността да се грижим за емоционалните си нужди.

Въпреки че отминаващата 2020 година бе динамична, непредвидима и трудна, Луната ще ни напомни, че не всичко е загубено и сме достатъчно силни, за да създадем онзи комфорт, любов и топлина, от които се нуждае душата ни.

Какво може да направите на това пълнолуние?

Отделете време да се вслушате в нуждите на вашето тяло, сърце и душа.

Интересно е, че 2020 година започва с пълнолуние в Рак и завършва със същото събитие. Разликата е, че сега енергиите не са толкова силни, имаме усещането, че можем да си починем.

Ракът е четвъртият знак на зодиака, а 2020 г. бе под влиянието на това число според нумерологията. Числото 4 представлява дома, това, което сме, което чувстваме в себе си.

В това последно пълнолуние за 2020 година

ще си напомним, че не е нужно да се доказваме на никого, не е нужно да задържаме тежестта.

Време е да си отговорим на въпроси относно това къде се опитваме твърде много и на всяка цена, за кое ни е грижа твърде много.

Пълнолунието ще разкрие донякъде и в кои области се чувстваме несигурни.

Пълнолунието в Рак също е в хармоничен ъгъл

спрямо Уран, което показва, че може да получим някакви награди или да достигнем кулминация на усилията си.

Може би те идват чрез равносметка за това колко много сме постигнали досега, но може би идват и по материален начин.

Пълнолунието в Рак ще освети пътеката за новата 2021 година, призовавайки ни да се освободим от всичко, което ни пречи и да си позволим да поставим ново и по-добро начало, да преоткрием себе си.