Новини

Послание от Дейвид Айк за играта на демоните

Новите кодове

Карма не съществува, освен като кодирани алгоритми в симулацията, която познаваме като „законите на физиката“.

Кармата е ключова част от капана. Именно защото „карма“ е кодирана в демоничната симулация, която наричаме човешкия свят.

Демоните и техните поддръжници могат да отменят „кармичните последствия“ от това, което правят всеки ден.

Играта на демоните

Те играят по различни правила, с други думи, защото те са ги написали на първо място и могат да напишат различни за себе си чрез различните кодове, които носят.

Оттук и „елитни кръвни линии“, които непрекъснато се кръстосват, за да защитят тези кодове.

Демоничните дяволи много преди и след това са се инкарнирали специално, за да вършат работата на демоните.

Докато други го правят, след като демони са се прикрепили към тяхното енергийно поле чрез „обсебване“, често подбуждано в ритуали на тайните общества.

Не давайте разрешение!

Те се нуждаят от нашето „разрешение“ (в действителност подчинение) чрез перцептивна манипулация, защото без нашето сътрудничество те нямат власт над нас.

Те излъгаха за „Covid“, за да могат хората да приемат ударите, локдауните и т.н. Ако масово откажем да се съгласим, те няма да могат да наложат нищо.

Ако трябваше да ни кажат истината за това, което правят, за да „следват правилата“, защо лъжат за „Covid“ и причинените от човека промени в климата, за да „оправдаят“ антиутопията?

Нашата симулирана реалност е създадена от демоните, но има начин да избягаме от нея. Вижте моите книги The Trap и The Dream и моя нов филм The Dream http://Ickonic.com