Новини

Полицията на Уелс: Преследвахме НЛО. Търсим отговори

Националната полицейска въздушна служба на Уелс (NPAS) публикува на своя акаунт в Туитър видео на среща с НЛО. То е заснето в град Сейнт Атан от един от хеликоптерите, които използва полицията, оборудван с термовизионна камера, която разпознава инфрачервено лъчение.

Един от най-странните факти е, че самата полицейска служба качи видеото в социалната мрежа, търсейки отговори относно обекта, който са уловили.

нло

Инцидентът е станал, докато хеликоптерът се връщашал към базата. Тогава екипажът забелязва тайнствен сферичен обект и го преследвал в продължение на седем минути. Пилотите твърдят, че обектът се е движел с изключително голяма скорост и в началото не се е виждал на камерата, докато не са променили режима на снимане към дневна светлина.

„Беше черно като катран. Наистина е трудно да се прецени размера, но е невъзможно това да е китайски летящ фенер, тъй като обектът летеше срещу вятъра“, твърдят от Националната полицейска въздушна служба.

Според докладите обектът излъчва голямо количество топлина и може да се види само в инфрачервения камера, която прецизно разпознава топлинна енергия.