България

Първото пълнолуние за този месец е в ход

Пълнолунието от 5 февруари 2023 е в ход. През този период можете не само да планирате живота си, но и да направите всичко, за да гарантирате, че обичайният начин на живот се променя само към по-добро.  

4 шанса да промените съдбата си на пълнолуние

Започнете да планирате дейностите си. Ясно формулираните планове и задачи ще ви спестят лъвския дял от времето и ще бъдат изпълнени с подкрепата на пълнолунието.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

В навечерието на пълнолунието направете основно почистване в къщата, а в самия вълшебен ден почистете енергийното пространство на дома.

За да направите това, измийте праговете и стълбите със солена вода, поръсете ъглите със светена вода и обиколете къщата с горяща свещ.

Внимавайте с финансите

По-добре е да спестявате излишните средства в спестовна сметка и да не харчите това, което вече сте спестили. Отложете всички покупки за друг ден и купувайте само това, което сте планирали по-рано.

Бъдете внимателни по отношение на здравето и през този период се опитайте да си почивате повече. Отделете време за себе си, грижете се за външния си вид, правете домашни процедури, масаж.

4 категорични забрани по пълнолуние

Избягвайте кавги и конфликти, скандали, сцени на ревност, клюки и обсъждане на слухове – всички тези действия ще доведат до разрив в отношенията.

Категорично не бива да използвате вещества, които променят съзнанието и благосъстоянието. Под тяхно влияние може да изпаднете в беда.

Пълнолунието не е най-добрият период за зачеване. Бременността в този случай ще бъде неспокойна, в бъдеще могат да възникнат усложнения.

Въпреки факта, че Пълнолунието е митично явление, то няма да донесе късмет в хазарта, залаганията, борсовите спекулации, измамата. Напротив, има голям риск да си навлечете огромни неприятности и дори проблеми със закона.

3 начина да сбъднете желание по пълнолуние

Поставете свещта на перваза на прозореца, така че Луната да е в пламъка на свещта. Кажете желанието си, преди Луната да промени позицията си. След това изгасете свещта и си легнете.

Напишете на хартия какво искате. След това изгорете листа със свещ и заровете получената пепел в земята близо до къщата.

Въведете прозрачна чаша чиста питейна вода и изчакайте пълнолунието. Отидете до прозореца и гледайки Луната, прошепнете най-съкровеното си желание на водата в чашата.

След това оставете чашата на перваза на прозореца до следващата сутрин и след като се събудите, веднага я изпийте до дъно.