Здраве

Пълнолунието започна. Какво е добре да правим и не правим?

Луната отразява с повърхността си слънчевата светлина, гравитационното й поле притегля големи обеми вода, създава приливите и отливите. До 75% от тялото е просто вода. Луната я движи, както движи световния океан. Това изменя настроението, самочувствието, основните функции.

Един лунен цикъл обхваща 29.5 денонощия, минавайки през пет фази: новолуние, първа (1-7 ден), втора (8-14 ден), пълнолуние и трета (15-22 ден). Пълнолунието бележи максимумът и винаги е в диапазона на 14 – 16 лунен ден.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Синхронизация

Обикновените неща от деня се случват естествено, когато са в синхрон с лунните фази. Например лесно стартираме нова работа на растяща луна, лесно отслабваме на намаляваща луна.

Благоприятните дни от месеца са тези, когато лунният ден, фазата на луната, знака от зодиака и деня от седмицата са изпълнени с максимална активност. Такива дни са подходящи за нови начинания, решаване на важни въпроси и изпълнение на отговорни задачи.

Какво да правим с внимание?

Луна в Козирог не е най-удачното време за общуване с административни структури и представители на властите.

Финансовите въпроси също не се разрешават гладко. Силна е вероятността от проблеми, забавяния и загуби на иначе редовно получавани суми.

От друга страна разрешаването на въпроси с недвижима собственост и организационните инициативи ще минават без усложнения.

Сила на пълната луна

Пълнолунието значително усилва всички видове енергия. В този ден е навременно да се медитира с конкретна цел, за постигане на определена промяна. Особено възприемчива е женската енергетика, макар и мъжете да са подложени на магнетичността на луната..

Пълнолунието ни помага да се освободим от ненужното по всички начини – да изчистим вкъщи, да изхвърлим неизползвани и счупени вещи, да измием тялото и да „подредим“ душата.

Какво пречиства?

Избавяме се от мръсотията на материално и на енергийно ниво. Невидими отпадъци са остатъците от спорове, кавги, обиди, отрицателни емоции и други негативи, случили се в житова.

Едновременно с изчистването, на пълнолуние се прави анонс за бъдещи промени, преустройство на действителността. 

Хората наричат това изпълнение на желания. Всъщност е проектиране на ново бъдеще по зададен модел.

Намерението

Най-важна част от материализирането е силата на вътрешното намерение. При пълна луна личният ни капацитет се подсилва, индуцира и максимално подпомага реализацията на замисленото.

Внимание! Прекарайте деня на пълнолунието точно така, както искате да живеете в своето бъдеще. Дайте примерен модел на живота си и Вселената ще го изкопира.

Внимавайте да не се подхлъзнете в негативна посока. Защото енергията на пълната луна ще умножи и нежеланите неща, ако ги допуснете в деня си.

източник