Съзнание

Пълнолунието идва с полъх на нови възможности. Ето какви…

Пълнолунието през май 2024 г., известно още като Луната на цветята, ще бъде най-пълно в четвъртък, 23 май. Също така ще изглежда ярко и пълно в сряда и петък.

Пълнолунието през май се нарича Цветна луна, на името на изобилните цветя, които цъфтят през този месец в Северното полукълбо, според Timeanddate.com.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Други имена за пълнолунието през май

включват Млечна луна, Луна на майките, Светла луна, Заешка луна и Луна на трева. Много местни хора от района на Големите езера в САЩ го познават като Nimebine Giizis или Sucker Moon, според Центъра за индиански изследвания.

В сряда, 22 май, Луната ще изгрее точно преди Слънцето да залезе, докато в четвъртък, 23 май, ще изгрее около 50 минути по-късно, дълго след залез Слънце, в почти тъмнина.

Следващото пълнолуние ще бъде Ягодовата луна в петък, 21 юни

Това е първото лятно пълнолуние в Северното полукълбо и зимата в Южното полукълбо и ще настъпи само ден след лятното слънцестоене през 2024 г.

Енергията на Стрелеца

Настоящето Пълнолуние ще се случи в знака на Стрелеца, което ще вдъхнови мнозина да се разкрият от много страни и да се изявят дори в онези сфери на живота, които са зачеркнали. 

На кого ще повлияе

Най-силно ефекта на Пълнолунието в Стрелец ще усетят представителите на знаците Стрелец, Телец, Риби и Везни. 

Стрелците и Телците сега може да се решат на големи покупки, дълогоочаквани пътешествия, смели признания в любов и съдбоносни промени. Не игнорирайте съвпаденията, защото нищо не е случайно.

Лъв, Козирог, Скорпион и Близнаци

Тези знаци ще бъдат силни в сферата на творчеството. Макар да не се очакват кардинални промени, такива ще има. Преди всяко важно действие проверете добре наличността в банковата Ви сметка.

Останалите знаци

Най-малко ще бъдат повлияни Овните, Девите, Раците и Водолеите. Сега е най-добре да не планирате нищо. Ако сте прекалено активни, рискувате да направите грешки. Не се втурвайте да да изяснявате отношения, не взимайте кредити, не сменяйте работата.

Промени

Енергията на настоящето Пълнолуние в Стрелец ще помогне на мнозина да се решат на малки, но много важни промени. Сега е много важно да се пазите от отрицателни емоции и най-вече тяхната проява.

Силни чувства

Благодарение на влиянието на Юпитер всички емоции сега ще са в пъти по-силни. Сега по-нерешителните от Вас може да планират онази среща или разговор, които все отлагат. 

Успешни ще са всички действия, свързани с кариерата и финансите (най-вече тяхното подреждане.)