Новини

Любимата ни салата издава какви характери сме

Зеленчуците са основна храна, за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здравото състояние на тялото и разбира се подходящи за хора, които искат да имат балансирано тегло. Най-честият начин за консумиране на тези храни е под формата на салата. В света съществуват над 3000 вида салата, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е Шопската салата.

Кулинарен портал разгледа какво говори за самите нас изборът на салата. Според това, ако шопската салата ни е любима, то ние сме пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Оръжието ни е острият ум и неистовата страст.

Овчарската салата показва, че личността ни е леко тайнствена и трудно може да бъде разкрита. Тези хора често изпадат в размисли, та дори те да бъдат от сорта „Да ям ли маслини днес или не“.

Салата Капрезе определя, че сме хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате и да наложите мнението си.

Тези, които най-много харесват гръцката салата са определяни като всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Често налагат либералните и демократични схващания, които според движат света.

Витаминозна салата – вие сте хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.

НП/ Бгнес