Тайни и загадки

Откровението. Укриваните знания викат оглушително

Половината човечество е убедено, че животът на планетата се влошава. Всеки втори българин е готов да напусне родината си в търсене на по-добър живот. Но дори и статистиката да е безсмислена, ако сте част от хората с истинска вяра ще си кажете – какво става?

Когато човек познава скритите механизми на живота, има право на избор да ги използва за добро или за лошо. Със следващите принципи беше унищожен целият свят пред очите ни. За по-малко от десетилетие дузина страни бяха поставени на колене и техният брой нараства. Но как става това? Ето и правилата. Ако звучат познато, то значи са използвани и срещу нашата държава:

 • Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.
 • Направете боговете им за посмешище и направете в страната секти и дори друга религия, като финансирането на храмовете им бъде поето от вас.
 • Подкопайте престижа на образованите хора, вкарайте ги в машинации и в подходящия момент ги опозорете.
 • Създайте конфликти и раздори на сатанинска основа
 • Настройте млади срещу стари
 • По всякакъв начин спъвайте работата на властта
 • Внедрявайте навсякъде свои шпиони
 • Омаломощете армията
 • Насаждайте потискаща музика
 • Използвайте спокойно наркотици и проституция за упадъка на моралните устои на страната
 • Не пестете нито обещания, нито пари за подкупи, защото всичко това носи големи лихви

Тайните архиви са изучавани като средство за контрол над масите. В наши дни този контрол е на път да стане още по-лесен с въвеждането на чипове в човешките организми.

Световните правителства са част от едно голямо семейство и то трябва да бъде пазено, съхранявано и отглеждано. За да изпълнява и следва плана за въвеждането на Нов Световен ред, прокламиран от Джордж Буш старши още преди 1990 година. Малцина са просветените и знаещите част от истината за бъдещето на земята. Някои ги наричат илюминати, други масони, трети ги определят като клуба на 300-те, но всички имат план за бъдещето на цивилизацията.

Димитър Недков казва: „Илюминатите се занимават с това как е възникнал светът, какво е неговото днешно състояние и накъде ще върви. Те са надстроена структура на масонските организации. Те работят върху доктрини, които променят света, изследват сегашното му състояние и разсъждават накъде ще се движи. Носи се слух, че ще изчезнат парите и ще се появят други – витруални. Повече в света не могат да съществуват сегашните конвенционални политически системи. Този тип общества не четат официалната история. Тя се пише по спуснати указания от сегашната политическа система към историци, с цел институционализиране. Това е само айсбергът, повърхността над океана. Днешните политици по нищо не се различават от придворните дами и пажове от времето на Луи XIV.“

Пътят на Новия световен ред се определя от хора без съвест. Уважавани автори на научни изследвания, писатели и световни лектори потвърждават версията – насилието, убийството на цели маси от беззащитни хора, са умишлено провокирани.  Ще молим на колене за въвеждането на стоманеното управление. Отказ от определени свободи е следващата стъпка. Чипиране и на финала обявяването на едно Световно правителство и Нов ред. Годината за това събитие е определена отдавна, тя е  2050-та от Христовото летоброене.

Скоро жителите на Земята ще бъдат включвани и изключвани от всекидневните си занимания, чрез специални сателити в геостационарна орбита. И ако днес това звучи като научна фантастика и теория на конспирациите, потърпете до утре.

Животът се разгръща в полярен свят в редуването на две различни плоскости.

Когато се връщаме от отвъдното във физическото, говорим за реинкарнация, за въплъщаване на душата или прераждане. Тук е силата на познанието, че в новата инкарнация взимаме всички действия, добри и лоши, за да разберем приятното и неприятното, което сме причинили на другите, преди тази основа да продължи духовното си развитие. Това се причинява от закона за причина и следствие. Един ден ще трябва да пожънем всичко, което сме посели. Учението за прераждането говори за колелото на прераждането.

Някои вярват, че играта от раждане, смърт и прераждане, продължава до безкрай, защото постоянно вършим нови неща, които отново и отново ще трябва да изпитаме върху себе си. Това едва ли е така? Цикълът се преустановява с постигането на една определена степен на етика и съзнание, или казано по-просто, когато ние станем едни образовани и приятни същности, повече няма да се връщаме на Земята. Едва тогава ще прекратим колелото на преражданията. Когато решим всички задачи, поставени от нас самите, и всички събития, които желаем да преживеем бъдат преживени.

Древните текстове са ясни и категорични – ние сме специални творения.  Човекът не е произлязъл от маймуната. Артефактите започват да ни убеждават, че сме резултат от безкрайна, дълга, продължила милиони години мултипланетарна цивилизационна намеса. Преди нас е имало култури с далеч по-развита технология от нашата, но са изчезнали. Има хора от отминали светове, оттеглящи се в тайни убежища, места дълбоко в океана, подземни градове. А те са постигнали ниво на съзнанието, което азиатците наричат състояние на „самадхи“. То им дава възможност да контролират обменните процеси по такъв начин, че телата им на практика са в състояние на безсмъртие и то очевидно може да бъде удължено до безкрайност.

В тези пещери „самадхи“, споделят немски изследователи и пътешественика д-р Ернст Мулдашев в своите книги, могат да бъдат разглеждани като генофонд, резервоар за всички досегашни типове хора. Това е съвкупност от населявалите планетата и в случай на глобална катастрофа могат винаги да бъдат реактивирани, за да оплодят отново Земята. Тези души, тези прадревни, извънредно силни духовни потенциали са огромни енергийни носители. Тяхното съществуване поддържа висока земна вибрация и високо енергийно ниво.

Дали да повярваме на тези твърдения, така както хората вярват в написаното в Библията, в Корана или където и да било другаде. Излиза, че преди много години планетата ни е била обитавана от извънземни вестители на култура. Едни от тях идват от Сириус и Орион, планетата Нибиру, Плеяди. Други идват от светове близки до нашата Слънчева система и всички те са тук сред нас със своите енергии. Така вибрационният баланс на Земята, дори и крехък, все още не е в полза на истинските хора.

Спомнете си за догоните. Племето на догоните живее в Мали, Африка. Повече от 700 години то разполага със знания, които за НАСА стават факт едва през 1970 година, и то единствено благодарение на съвременните технологии. От 700 години догоните знаят, че съзвездието Сириус е в ляво от пояса Орион и има втора малка звезда, която го обикаля веднъж на 50 години. Според тях тя е изградена от най-гъстата материя във Вселената, тъй като телескопите на американската космическа агенция не бяха забелязали подобно тяло, етнолозите смятат историята за мит.

През 1970-та година в крайна сметка е открита малка бяла планета джудже, която се оказва невероятно тежка със своите 55 килограма на кубичен сантиметър и обикаля Сириус за 50 години. Когато учените посещават догоните, за да разберат от къде знаят за нея, те отговарят, че преди около 700 години при тях се е приземил космически кораб, чиито екипаж изкопал голяма яма, напълнил я с вода от кораба. И от там изскочили амфибии, доплували до брега и разказали на догоните тайната на Космоса. Според казаното на Сириус живеели два типа раси: едните били амфибии, а другите достигнали до 4 метра височина.

Ацтеките също имат подобни предания. Според тях преди много хилядолетия от езерото Титикака се приземили космическите кораби, от които излезли рибоподобни хора, потопили се във водата, доплували до брега и разказали същите неща. Както и при догоните, знанията от милиони години са пренасяни през времето, за да стигнат до нас – днешните временни обитатели на Земята.

следва продължение…