Тайни и загадки

Обиталището на Бог. Къде се раждат душите и как стигат до нас?

Къде се намира душата?

Душата на човек прониква в неговото тяло. Тя е в сърцето, в ума му.  Но същевременно e вън от тях.

Тя идва от квантовите измерения и същевременно е извън познатия ни свят. Душата е повече от всичко, което можем да си представим.

Тя не може да се опише с думи и когато се говори, че Бог живее в човек, се подразбира неговата душа. Обиталището на Бог не е човешкото сърце, нито човешкия ум, а човешката душа.

Какви души има?

Но има и такива души, които са отдадени на идеята за споделяне на знания с различен характер от добре познатите учения, та чак до днес.

Тези знания са предавани от поколения на различни хора и са намирали почва само у тези, които могат да ги разберат.

Душитете се изчистват в съответното ниво, където са били и продължават съответните класове нагоре, в зависимост от тяхната земна практика.

Какво се случва когато душите пътуват?

А когато душите минат през центъра на Земята и през центъра на другите планети, извършват своето пречистване.

Всяко нещо, разградено на елементарни  частици е разпространено в цялата Вселена като вълна. Един от основните елементи на квантовата механика е, че ако искате да видите една частица, вие трябва да я гледате, да я измерите.

Тоест да погледнете срещу нея, иначе тя продължава да бъде като вълна. Или казано накратко, тя е израз на квантовата реалност.

Душата и Бог

Душата на човек е дотолкова частица от Създателя, доколкото тя е връзка между духа и физическото тяло или физическите тела.

Тя е полуматериален и полудуховен посредник. Вселената е в триединството на материя, дух и душа.

Така, както говорят учените за свойствата на светлината. Тя в определен момент е частица, в друг момент е вълна, по този начин можем да определим душата със същия аналог.

За нея за разлика от учените от областта на квантовата механика няма принцип на Хайзенберг. Не се знае къде се намират, на кое място в определен момент. Този принцип не важи за нея.

НП/Дорийн Върчу