Новини

Новолунието в Стрелец настъпва. Какви са практиките?

Новолуние, е когато Луната се намира между Земята и Слънцето. В тази фаза не виждаме Луната, защото тъмната и страна е от към нас.

В тази фаза енергията е намалена и в резултат се наблюдават намалена активност, както в действията ни, така и в тялото ни.

В този период способността за запомняне е намалена, което се отразява на учениците и всички които запомнянето на новости е от значение.

Кръвното налягане е около долната граница, поради факта, че налягането на течностите в организма е намалено.

Трудоспособността на човека също е намалена. Емоциите също са в долната част на скалата – тъга и депресия. Организма оздравява по-бавно.

Луната влияе, както върху приливите и отливите така и върху човешкия организъм. Периодите на растящата луна са подходящи за изчистване на тялото от всичко не нужно.

Практика на желанията

Веднага след настъпване на Новолунието напишете на хартия едно или няколко свои желания, които искате да се сбъднат.

Ако не е възможно за вас да станете посред нощ и да напишете желанието си, направете го, като се събудите.

Напишете ги на лист хартия в сегашно време, все едно вече са се случили. Не включвайте други хора в желанието си!

Те са свободни хора със свободна воля и нямаме право да се бъркаме в живота им, като ги включим в нашето желание.

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент.

Желания по Новолуние в Стрелец

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето  още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.

  • Стрелец управлява търсенето на истината, това още включва и въпроси свързани с: религия, искреност и честност, директна комуникация, молитва и висше направление.
  •  Стрелец управлява природния свят, включващ: връзката с природата, интуицията, спокойствието на ума.
  • Стрелец управлява свободата, включваща: спонтанност, авантюризъм, добри очаквания, изследователски дух, пътувания  чужбина.
  •  Стрелец управлява закона, включващ: адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.
  • Стрелец управлява оптимизма, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедър дух, храброст.
  • Стрелец управлява висшето образование, включващо: наставници, колежи и университети, философия, търсене на отговори, намиране на решения.

Желанието ви е добре да засяга единствено самите вас. Не бива да се опитвате, да влияете на други хора, нищо няма да постигнете.

Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

За тези, които все пак не искат да пишат своите желания, по различни причини: 

Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги.

Наситете ги с цвят, звук и аромат.  Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма.

Ако го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало да съпътства желанието ви, вашето желание е на път да се сбъдне.

по идея от книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“