Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

България

Новолуние в Лъв в края на месец юли. Какво да очакваме?

Новолуние се очаква в края на юли

Астрологичното събитие ще се случи в сезона на Лъва, точно на 28-о число. То ще вдъхнови мнозина за повече творчески начинания и ще подтикне към самовглабяване.

Някои могат да добият самочувствие и увереност, но и да усетят драмата в живота си. Все пак, точно в техния период и Новолуние, Лъвовете са кралете на интригите.

Каквото и да става до края на месеца

енергията на Новолунието дава шанс за ново начало. Но за него трябва по-задълбочено планиране, което няма да мине без известни спънки за определени зодии.

„Лъвът обича да блести, тъй като се управлява от Слънцето, така че много хора ще имат желание да бъдат забелязани по време на Новолуние“, казва астрологът Райън Марквард.

И добавя, че освен някои конфликти

във взаимоотношенията, ще има и доста предизвикателства пред личността, с които някои ще се сблъскат по пътя към усъвършенстването си.

Интензивен съвпад на непокорните Уран и Марс ще се случи именно по време на юлското Новолуние. 

Въпросният транзит е насочен към нашите финанси и носи дестабилизираща енергия. Ето защо астрологът съветва да внимаваме с разходите в края на месеца.

Тъй като Лъвът е фиксиран знак,

събитието ще послужи като напомняне, че истинското ви усещане за самите себе си не претърпява твърде големи промени, така че в крайна сметка знаете кои сте и как да уважите това по най-добрия възможен начин.

Това новолуние ви насърчава да пристъпите към светлината на прожекторите, защото ако не го направите заради вас, кой друг би го сторил?

Тъй като Слънцето е в знака

на местожителството си, ще бъде по-лесно да разберете кое е най-добре в съответствие с вашето усещане за себе си и кое – не.

Идвайки от знак, управляван от Слънцето, енергията на Лъва е свързана с това да сте признати и оценени точно за качествата, които притежавате.

Независимо колко завладяни могат да бъдат другите от вашата енергия или колко силно се изразявате Лъвът ви дава нови възможности.

НП/2022