Новини

Нова хипотеза засили мистерията около египетските пирамиди

Как са рязани блоковете, изгадили пирамидите в Египет, след като лазерният лъч не може да завива под прав ъгъл? Или може би е възможно.

Отговорът дава нова хипотеза,

която граничи с научната фантастика. Хипотезата е колкото скандална, толкова и близка до възможния сценарий.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Лазерът може да работи в различна среда. В този случай се поставя малък инструмент, не по-голям от нокът на малкия пръст в долния ляв и горния десен край, които пречупват лъча на лазера.

Възможни са и много по-сложни конфигурации и то не от камък, а от кристал.

Когато се твърди,

че монументите са строени с извънземни технологии, се има предвид създаване на антигравитационно поле около определени предмети, например каменните блокове.

След създаването на такова поле, силата на тежестта намалява неколкократно и преместването им става много лесно от едно място на друго.

Хипотезата описва използването на специални трупи и работници, които направляват преместването на блоковете.

На всяко съоръжение е поставяно

нещо като компютърен чип. Този чип, поставен на съответното съоръжение се активира с друг механизъм – малка черна кварцова пръчица.

Когато те се задействат, каменните блокове губят силата на привличане, която Земята упражнява.

По този начин те стават значително по-леки и удобни за манипулиране, превозване и насочване към съответното място, за където са предназначени.

Изрязването им е с много по-модернизиран вариант на това, което ние познаваме като лазерен лъч. Този лъч е прецизен и остър, защото технологично се задават параметрите на това, което се цели като краен вариант и този лъч го прави.

Тази машина представлява

и се базира най-общо казано на вакуумна дематериализация. Насоченият лъч „изсмуква“ по предварително зададени данни необходимият материал.

А именно разрязването, т.е. процепа между два разрязани блока, твърди Андрей Скляров. Самият автор на хипотезата почина при странни обстоятелства на 15 септември 2016 година.

Представете си огромната кариера с камъни и скали, които имат необходимия атомно-молекулярен състав, който е предварително изследван и одобрен за целта и изискванията на строежа от гледна точка на натоварванията, които е необходимо да издържи.

Това е дематериализираща машина, чийто лъч изсмуква материята на камъните и ги оформя много точно и прецизно.

Основата на пирамидата е невидима

и много стабилна. Каменните блокове са външната, видимата част на невидимата й основа. Пирамидите проектирани преди хилядолетия пространствено на мястото, където са сега.

Това, което ние наричаме „цимент“, се влага между блоковете. Основната му съставка е определен вид камък, който според авторите са намира на планетата Венера.

Той е комбиниран с кварцов пясък с високо съдържание. Този материал, който се образува при смесването на съставките.

Материалът има три състояния, подобно на водата. Но се получава с обратна последователност от газообразно течно и твърдо, като с времето става все по-твърд, защото се получава „впиване“ между блоковете и материала.

Затова блоковете още преди да станат блокове

са изследвани прецизно за съвместимостта като молекулярен състав с материала за спойка.

Този материал има свойството, когато постигне определена твърдост да не се чупи, а да се втечнява. Но не до състояние на разлив, а до омекване.

Авторите имат и своето виждане за загадъчната фигура, охраняваща пирамидите. Сфинксът според тях е бил замислен по друг начин. Но се оказало невъзможно изграждането на коридорите да остане скрито, ако тялото е построено като човешко.

Затова е направена корекция от гледна точка на запазване на тайните на Атлантида и Египет.

Така днес се вглеждаме в странната лъвско-човешка фигура. Съществува една единствена карта, на която е отбелязано всичко до най-малката подробност.

Картата е владение

на древен коптски орден и едва ли някога ще стане публична. В пирамидите е имало апарати, служещи за активиране и контролиране на определени процеси.

Сега са останали само галериите, камерите, въобще вътрешната архитектура. Но към тази архитектура са добавени високотехнологични уреди, изработени от кристалометал, който е непознат на Земята.

Според някои конспиративните автори,

всички извънземни транспортни средства и технологични апаратури са изработени от метало-кристално-минерална структура.

И ние се чудим как биха могли да функционират? И ни се струва невъзможно, защото разсъждаваме с дефиницията на „земните“ закони, а те не са всичко. Те са само началото на еволюционния ни процес.

НП