26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Тайни и загадки

НЛО се увеличават в нашата Слънчева система

Внимание разкритие

Норман Бергън, бивш машинен инженер в Изследователския център Еймс на НАСА, отново привлече вниманието на световната преса като каза, че извънземен живот циркулира в Слънчевата система.

Това не е първият път, когато американският учен прави твърдения за съществуването на извънземни.

Разликата е, че този път той класифицира ситуацията като „критична“ тъй като, както той обяснява, извънземните, които „живеят в нашата Слънчева система“ ще се „увеличават по-бързо“.

От кога датира изказването?

В интервюто, публикувано в края на 2015 г., Бергън заявява, че неидентифицирани летящи обекти, които за първи път са били видяни около пръстените на Сатурн, ще се прехвърлят към други планети, които също имат пръстени, като Уран или Юпитер.

Днес отново от испанския сайт Conexao UFO припомнят това изказване във връзка със зачестилите официални доклади за наблюдения на НЛО.

„Това, което вече ни е ясно е, че тези обекти обитават Сатурн първото място, където ги открих. Но те се увеличават и сега могат да се видят около Юпитер и Уран места, където има пръстени“, обяснява Бергън.

Извънземните кораби

Пенсионираният учен добавя, че чрез наблюдение на пръстените на Сатурн е било възможно да се открие „бягството“ на извънземен кораб.

Според американския учен извънземните ще се зареждат от пръстените, използвайки енергия за себе си, а също и като гориво за малки кораби.

Струва си да припомним, че Бергън е един от най-уважаваните учени на НАСА.

Освен това по време на работата си в Американската космическа агенция той участва в секретни проекти на компанията Lockheed Martin, която освен самолети и аерокосмически продукти е най-големият производител на военни продукти в света.