Беседи

Наистина ли сме попаднали в голямата игра на тайните кукловоди?

Скандални разкрития

за контрол на масите от определени централи бяха оповестени тези дни, а с това и упротребата на нови технологии като средство за проследяване на всеки човек.

В режим на продължаваща на приливи и отливи световна пандемия   започна използването и то съвсем пожелание на супертехнологиите за контол на масите.

За това алармираха различни организации за права на човека и обостриха вниманието ни.

Държавата от своя страна

въведе използването на дронове, още по нови CCTV, лицево разпознаване и пръстови отпечатъци и това не е бъдещето, а сега.

В Южна Корея например с високотехнологични CCTV се проследяват контактите на заразен с COVID-19. Но това проследяване може да се отнася за инакомислещ писател, опозиционен лидер или успешен лекар.

Светът видя с очите си как дронове контролират улиците на европейските градове под карантина и предупреждават гражданите да си останат по домовете. 

Това едва ли е изненада за едни, но за други си е направо стряскаща новина. И това защото същите тези дровоне могат да стрелят и убиват, а не само да снимат нарушители и слушат какво си говорите в кухнята.

На фона на всички новини 

журналистите от „Глобъл рисърч“ са се добрали до секретни документи с давност тридесет и повече години подготвящи ситуацията днес с поразителна точност.

През 1973 г. невропсихологът Дон Р. Юстесен, директор на лаборатории за експериментална невропсихология в болница в Канзас Сити, публикува статия в „American Psychologist“ за влиянието на микровълните върху поведението на живи същества.

Той цитира резултати от експеримент,

описан от неговия колега Джоузеф Шарп, който е работил по проект „Пандора“ – засекретен проект на американския флот.

Дон Юстесен пише: „Разпространяващите микровълни (Шарп и Гроув), чрез които се моделира гласа, са лесни за слушане, идентифициране и разграничаване между 9 думи. Тяхното звучене не е по-различно от това на хора с изкуствени ларинкси.“

По-късно тази система е усъвършенствана. 

Службата за научни изследвания и развитие, представена от проекта „Communicating Via the Microwave Auditory Effect“,  на Министерството на отбраната, съобщава:

„Концепцията е създадена с помощта на ниско интензивна лабораторна система и RF предавател с висока мощност. Съществуват многобройни военни приложения в областта на търсенето и спасяването, сигурността и специалните операции.“

Разследването продължава и

Според вестник Вашингтон Поуст, през 2002 г. изследователската лаборатория “Air Force” патентова технология, чрез която се изпращат думи в нечия глава с помощта на микровълни.

Говорителят на Научната лаборатория за насочена енергия, Рич Гарсия, отказал да обсъди този патент и свързаните с него изследвания в областта, позовавайки се на политиката на лабораторията да не коментира работа, свързана с микровълните.

През октомври 1994 г. учените от „Air Force“ успели да предават фрази с пределна разбираемост в главите на хората.

Проучването продължило до 2002 г., когато изследователската лаборатория, позовавайки се на секретност, отказала да разкрива или обсъжда други материали.

Световните медии избягват публикуването

на пълната скала за напредъка в областта на изследванията за дистанционното управление на човешката нервна система.

Експериментите чрез ултразвукови честоти са изпращали съобщения до човешкия мозък, които той възприема, но за които обектът не е наясно.

На фона на тези разкрития

светът прие изключително противоречиво и технологията 5G. А и скандалите около технологията не са случайни.

Както се говори те са разпалвани от тайните централи на САЩ заради китайската доминация в технологията. Но че има нещо вредно в технологията е повече от очевидно за тесните специалисти.

За сметка на това уроците са научени и изследванията в тази област са засекретени. Така те трудно могат да попаднат в полезрението на журналисти и неправителствени организации. 

НП/2022