Тайни и загадки

На една линия са подредени доказателствата, които търсим

Изследователи от НАСА,

съвместно с учени от SETI, публикуват наръчник, който включва археолози и антрополози в търсенето на доказателства за висши цивилизации живяли на планетата преди нас.

Документът от 330 страници

е озаглавен: „Археология, антропология и междузвездна комуникация”, и подробно обсъжда методи и средства, освен двоичният код и радиосигналите, които би трябвало да се разглеждат като съобщения от извънземни.

В документа са посочени скални рисунки и гравюри, включително неолитните петроглифи в Нортъмбърленд, Англия. Въпреки че документът не приписва рисунките на извънземни, той предполага, че те може да са свързани с неземна комуникация.

По света има петроглифи

и друго скално изкуство, които всъщност са доста сходни.
Трябва да се замислим над това съвпадение.

Учените извън НАСА настояват, че трябва да започнем да търсим още улики и да се запитаме как са се появили и откъде?

Техните търсения ги отвеждат на различни места по света. Неочаквано се оказва, че три значителни монумента са съдбоносно свързани.

Любопитното е, че според изследователя Джим Алисън,

трите обекта – платото Гиза, Наска и Ангкор Ват в Камбоджа са разположени на една права линия около центъра на Земята.

И с незначителни отклонения, линията преминава и през много други загадъчни древни обекти. Всички тези изключително важни свещени места са били построени в права линия. Това не може да е случайност. Не може да е съвпадение.

Линията включва и древния шумерски град Ур,

руините на Петра в Йордания и Персеполис – столицата на Персия. Това вече не е изключение. Това е практика.

Изглежда, че всички тези места са наредени в една линия, но дори ако степента на отклонение е една минута, това не е огромно разстояние спрямо тази линия.

Но как толкова важни антични места по света, следват тази линия? Как може да се обясни това съвпадение?

Това е странно, защото само народ,

който може да лети, или поне може да борави с карти, е способен да направи такова нещо. Висшите цивилизации посещавали земята са били далеч по-напреднали от нашето общество и са кодирали послания за бъдещите поколения.

НП/2023