26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Тайни и загадки

Мистерията с 666 актуална отново. Какво се случва?

В поредица от публикации преди повече от десетилетие на бял свят свят се появи хопотеза за участието на трите шестици в съвременния цифровизиран свят. Авторите на конспиративни теории развиха идеята за постоянен контрол над хората. Днес това не изглежда като конспирация, а по-скоро като внедряване на технологията. С умела кампания Автралия вече въвежда чипирането на своите граждани. Европейският съюз следва подобна концепция. Говори се, че това става тихомълком, но кой знае? У нас независими блогъри и други разпространяваха информацията. Днес тя става особено актуална като имаме предвид случващото се. Позволяваме си да припомним на запознатите и новите читатели статията, която препечатваме със съкращения.

Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесет цифрени номера, кодиращи човечеството. Всеки от тях започва с цифрите 666. От къде знам това? Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”. Тя разкрива как с Божията помощ успяла да разгадае тайната на баркодовата система (UPS). Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”. Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. Шестотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия. Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете. И накрая деветте цифри на вашия социалноосигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: „666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Числото 666 е международен код, който активира световен компютър. Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666: „Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666” (Откровение 13:18). Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление „в последните дни”? Отговорът е недвусмислено „да”. Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666.

През 1985 г. в една църква в Орегон авторът Д. Л. Кинман разказва пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера. В края на срещата един мъж му подава своята ВИЗА карта, току що получена по пощата. На предната й страна е отбелязан неговият номер – 666 110 509 540 210 316. Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва: „И да се протестира шумно, това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета“.

Съвпадение ли е, че: емблемата на ЕС е 666, логото на Церн е 666, символът на Световната банка е 666, символът на Тристранната комисия е 666, символът на религията Ню Ейдж е 666? Номерът на всеки човек, гражданин на страна от развития свят, в мегакомпютъра на Европа започва с 666? Измишльотина на блогъри или факт? Отговорът не идва от офицалните власти.

Светът е достигнал до точката, в която компютрите и новите технологии, клетъчните предаватели и сателитите, имплантациите на микрочипове ще позволят на един човек – един световен диктатор, да овладее четиринадесетте компютърни терминала в Брюксел. И от този финансов център на света да сканира идентичността на милиардите, приели неговия белег, за частица от секундата. Той ще познае кои са негови и ще може да каже: „Тези са мои. Те са приели моя белег за собственост. Те ми принадлежат. Те завинаги са подпечатани за моето царство.”

В какво време живеем? Колко ни дели от този момент?

НП/Дуайт Л. Кинман