Съзнание

Мигранти извършват по 780 престъпления дневно в Германия

Британският вестник Daily Mail излезе с публикация, в която цитира стряскащи данни на полицията в Германия. Според статистиката мигрантите в страната са извършили 142 500 престъпления само за първите шест месеца от тази година. Това се равнява на 780 престъпления на ден, което е скок с близо 40% в сравнение с 2015 година, според Федералната полиция за борба с престъпленията.

Докладът на полицията е от края на миналата година и първото шестмесечие на тази. В него се разкрива, че регистрираните в Германия мигранти са извършили повече от 200 хиляди престъпления за цялата 2015 година, като 2/3 от тях са свързани с финансови престъпления, кражби и фалшификации.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Тази информация идва в момент на изключителен натиск върху германския канцлер Ангела Меркел, заради политиката на „отворени врати“ към мигрантите и на фона на опасенията за интеграцията на 900 000 мигранти, които са пристигнали само през миналата година, коментира още британският вестник.

Според международния институт Gatestone, полицията в някои части на страната не разкрива изцяло истинските статистически данни за тези престъпления, заради настроенията в страната. В своя доклада, от института изясняват, че в тези данни са включени само престъпления, в които заподозрените са били хванати от полицията.

През октомври хиляди протестиращи в източния германски град Дрезден се събраха, за да отбележат втората годишнина от създаването на анти-мигрантското движение Пегида. Протестиращите носеха знамена с лозунги като „Бежанците не са добре дошли“ и скандираха „Меркел трябва да си върви“. По-рано през месеца, привържениците на Пегида изразиха възмущението си, пред канцлера Ангела Меркел и президента Йоахим Гаук по време на тържества в Дрезден.

Daily Mail