Новини

Мисия Марс е започната от нацистите. Таен елит в правителството на САЩ готви колонизацията

Съществува ли тайната космическа програма, чрез която хора са пътували до планетата Марс в продължение на десетилетия ? Според източници от Пентагона и поредното изтичане на секретна информация, тайната се появява на бял свят сега. Много бивши служители на НАСА, както и военни са споделяли за съществуването на строго секретна космическа програма и технология, която отива далеч отвъд това, което човечеството знае.

„Има фракция в правителството на САЩ със собствен флот и механизъм за набиране на средства, както и с възможността да преследва своите идеи на националния интерес, свободен от всички механизми за контрол, както и недосегаеми от самия закон“, твърди американския сенатор Даниел К. Иноу.

Планетата Марс е мястото в Слънчевата система, към което човечеството е насочило своя поглед и наистина иска да отиде и да завладее. Неотдавна, по време на Международната космическа конференция в Гуадалахара, Мексико, Илон Мъск, обяви, че не само ще се пътува до Марс в близко бъдеще, но човечеството ще създаде колония на повърхността на червената планета, където ще живеят истински хора.

---

На фона на всичко това, идеята за тайна космическа програма, съществуваща още от 70-те години на миналия век вече сякаш не звучи толкова фантастично.

Кори Гуд е един от хората, които твърди, че тайна космическа програма разкрива подробно човешката дейност на Марс. Според него човешкият вид е стъпил на повърхността на червената планета преди много време.

Но той не е нито първият, нито единственият, който представя подобна хипотеза. Много изследователи на темата също твърдят, че тези „обвинения“ не са нови, а според наскоро изнесените секретни документи от WikiLeaks сътрудничеството между човечеството и извънземни цивилизации се състои от дълго време.

В своето изявление, Кори Гуд пише:

„За първи път Марс е посещавана от нацистите още през 1930 година. Но през 70-те години, американските космически програми започнаха активно проучване на Марс и други планети, за да се установят бази на повърхността. През 1980 г. САЩ стартира тайната космическа програма Solar Warden. Концепцията и целите на проекта включват огромното развитие и колонизация на Марс“. Гуд допълва, че човешките бази на Марс са изградени под повърхността на самата планета.

Може би звучи нелогично, но Кори Гуд не е единственият, който говори за тайния проект на САЩ. Един от тях е Уилям Томпкинс работил в продължение на 15 години за различни тайни космически програми на американското правителство. Експертът активно е съдействал за прехвърляне на данни от две свръх секретни космически програми на нацистка Германия към компанията Douglas Aircraft Company.

„Съществува елит в правителството на САЩ със собствен флот и механизъм за набиране на средства. Всичко е базирано на германски космическа разработки и изследвания“, твърди Томпкинс и почти преповтаря думите на сенатор Иноу.

„По време на моя мандат във флота, ние открихме, че германците са изобретявали космически технологии в началото на 20 век“, допълва още той. Изявленията на Томпкинс потвърждават тезите на Кори Гуд, които са определяни от мнозина като нелепи.

---

В допълнение към горното, се появиха свидетелски разкази на бивш морски пехотинец, който твърди, че дори е работил на повърхността на Марс. Пенсионираният офицер, известен само като капитан Кей (бел.ред. псевдоним) потвърждава, че не само хората са стъпвали на Марс в миналото. Но и американското правителство е разработило тайна космическа програма и флотилия, която активно работи в Космоса.

---

На 11 октомври президентът на САЩ Барак Обама обява на гражданите на САЩ, че: „Америка си е поставила ясна цел да изпрати хора на Марс до 2030 година. Ние ще направим това възможно, преди другите.“

Президентът Обама и правителството на САЩ се присъединяват към списъка с тежката артилерия на визионерите в частния сектор. Сред тях е и главният изпълнителен директор на „Боинг“ Денис Мюленбург и директорът на Тесла и Space X Илон Мъск. В момента те се конкурират кой ще направи исторически пробив в Космоса. Наскоро Мюленбург открито заяви: „Моята компания ще изпрати първите хора на Марс, а не Илон Мъск. Убеден съм, че първият човек, който ще стъпи на Марс ще пристигне там с Боинг. „