България

Луната даде начало на нови нелеки процеси. Вече се усещат

Затъмненията ускоряват процесите и усилват всичко, което се случва в живота на човек. Едно такова снощи положи началото на нови реалности в живота, които ще ни променят завинаги.

Днес е твърде вероятно да изпитате на гърба си първите трусове. Липса на добра комуникация, сериозни прекъсвания в системите за връзка – интернет и телефони, напрежение по върховете на управляващите.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Астролозите определят това време като критично важно за следващите три години. То ще начертае къде да застане всеки един от нас, с кого избира да бъде и защо е добре да взимаме смели решения.

Допълнително Марс

образува квадратура със затъмнението и Венера. Това подчертава четворката на годината и всички неблагоприятни неща, които носи.

Ще станем свидетели на дипломатически инциденти, конфликти в личните взаимоотношения и чувство на несигурност, които могат да породят проблеми с партньорите и финансови сътресения.

На 21 юни предстои пръстеновидно слънчево затъмнение в Рак, което съвпада с астрономическия ден на лятното слънцестоене.

Луната преминава през центъра на Слънцето, но слънчевият диск остава непокрит в края, откъдето идва и асоциацията с пръстен.

Бъдете особено внимателни как се държите, говорите и общувате с всички – любими и любовници, съпруги и съпрузи, приятели, висшестоящи.

2020 страховитата година

Годината преминава под въздействието на числата 4 и 22, които вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота.

Астролозите подчертават, че през 2020 г. предстоят цели 6 слънчеви затъмнения вместо обичайните 4 и едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго с рождения ден на САЩ.

Несполуки ще ни донесе и ретроградното едновременно движение на Меркурий, Венера и Марс. И най-важното ще има рядко съвпадение на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) под един знак.

Съветите

В следващите месеци е добре да се фокусираме върху изграждането на стабилни работни отношения. Социалните връзки и контакти ще бъдат „плаващи“. Едни ще си отиват други ще идват.

За хората на хранителни режими е особено важно да не се отказват точно сега. Преодолеят ли временните неудобства, ще берат плодовете на труда си в следващите години.

Звездите съветват да не се впускаме в необмислени инвестиции и да пестим. Предстоят трудни времена, които ще започнат в средата на есента и началото на зимата.

Много от нас е възможно да преоценят отношенията си, ето защо пазете съзнанието си чисто и наблюдавайте с отворени очи ставащото. Само така ще можете да вземете доброто решение за вас.