България

Кои са най-непоносимите зодии според астролозите?

Някои представители на зодиака са известни със своето импулсивно поведение, неочаквани изблици на гняв и изобретателна отмъстителност. Именно поради това често ги описват като хора с „адски“ характер, пише Tialoto.bg. Ето кои са тези зодии:

Овен

Овните по природа са хора на действието, които трудно могат да се справят със силните си емоции.

Ако сте в страхотно настроение, можете да заразите всички, които са наблизо, с позитив. Но ако вие сте бесни, тогава е по-добре другите да бягат. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

В края на краищата Овенът, изпитващ гняв, негодувание или дълбоко разочарование, няма да задържи всички тези чувства в себе си.

Те или вербално изразяват всичко, което „пазят“ в себе си, или физически изливат агресията си – като блъскат врати или рязко размахват ръце, придружено с крясъци. За щастие подобни емоционални изблици на Овните рядко продължават дълго.

В същото време те могат да бъдат наистина разрушителни и плашещи за всеки, който се окаже в една стая с тях в този момент.

Скорпион

Вие сте един от най-мистериозните знаци на зодиака, което ви прави толкова привлекателни за другите. Отваряте се постепенно, следейки внимателно всички, на които позволявате да влизат в личното ви пространство.

И с всяка стъпка на сближаване „избраните“ от вас хора изпитват още по-голям интерес и привличане към вас.

Тези, които имат достатъчно късмет да спечелят пълното доверие на Скорпиона, ще открият цялата дълбочина на неговата невероятна личност – страстна, всеотдайна и грижовна.

Но заедно с това идва и голяма отговорност: отсега нататък всяко ваше действие или дума ще бъдат внимателно проверявани от Скорпиона за потенциално предателство. Щом ви заподозре в нещо подобно, ще вдигне голям скандал.

И това е в най-добрия случай. Скорпионът няма да се преструва, че нещо не е наред, докато записва всичките ви „грехове“ в списъка.

Тогава, когато чашата на търпението му прелее, той просто ще ви унищожи. Сериозно. Моленето за милост ще бъде безполезно.

Телец

На някои ще им е трудно да повярват, че Телците също са попаднали в списъка на зодиите с „адски“ характер, но те не са тук случайно. Сега ще ви кажем защо.

Телец, вие сте известни със своя земен подход и фантастично търпение. Но когато някой бавно и методично започне да ви ядосва, да притиска „болните“ ви места, рано или късно ще покажете другата страна на личността си, която старателно криете в по-спокойни обстоятелства.

Ще се превърнете в твърд и непримирим човек, който ще отстоява позицията си до последно. Безмилостен към другите, вие ще направите всичко, за да сте сигурни, че нарушителите ще разберат, че не е трябвало да пресичат пътя ви.

Нито един от техните аргументи или опити да изградят конструктивен диалог с вас няма да проработи.

Лъв

Лъвове, всичките ви черти са много ярки, не оставят другите безразлични. Всички се възхищават на вашата магнетична привлекателност, лидерски качества и актьорски талант.

Но склонността ви да драматизирате всичко предизвиква много малко аплодисменти.

По-скоро другите реагират на това изключително негативно. Вие сте достатъчно уверени в себе си, но по някаква причина можете да се обидите от всичко.

Случаен поглед изпод вежди, двусмислена фраза или дори жест от непознат. Ако се почувствате обидени, веднага заемате отбранителна позиция и след това започвате битка не за живот, а за смърт. Докато не поставите опонента си на място, няма да се успокоите.

Дева

Деви, може да изглеждате като много сдържани, практични и спокойни хора, но другите не бива да се заблуждават и да подценяват темперамента ви.

Подхождате към всеки бизнес отговорно и винаги се стремите към перфектни резултати. Преминавайки всякакви тестове с достойнство, вие израствате и постигате целите си. Но не дай боже някой друг да попречи на мечтата ви.

Той ще бъде напълно победен, а вие дори няма да повдигнете вежда, гледайки как изпълзява от пътя ви, победен и унизен.

И по принцип Девите не се вкопчват в хората в живота си. „Ти ме разочарова – довиждане, на добър час“ – това е мотото им.

Получаването на втори шанс от Дева е нещо като фантазия. В действителност това се случва толкова рядко, колкото метеоритите падат на Земята.