Хипотези

Кои са ангелите извън измеренията?

Американски служител и конгресмен Ерик Бърлисън повдига тревожни въпроси за произхода на извънземните.

В последната си изява в подкаста „That UFO“ той предлага изненадваща хипотеза, че извънземните същества може да не са нещо познато, а „ангели от извън измеренията“. За това пише Daily Star.

Конгресмен Бърлисън сподели впечатленията си, след като присъства на строго секретен правителствен брифинг за НЛО.

Докладът

„Може да не отговарят точно на библейския разказ, но за мен терминът „ангели“ е синоним на същества от извън измеренията“, казва конгресменът.

Той продължава: „Мисля, че е по-вероятно това да е нещо извън измеренията, отколкото да е в нашето измерение. Когато говорите за подобни неща, много писания, включително Библията, описват Божиите пратеници или ангели по този начин.“

Скандалната хипотеза

Въпреки тези необичайни изявления Бърлисън подчертава, че тайните брифинги не са променили мирогледа му.

Той продължава да отстоява скандалната хипотеза, че наблюдаваните обекти могат да бъдат създадени от ангелски създания.

В предишни свои изявления конгресменът изразява съмнения, че извънземните могат да достигнат Земята, дори със съществуващата им технология.

Развитието

През август 2023 г. Бърлисън казва, че му е било „трудно“ да повярва в извънземни технологии, но сега предполага, че зад тях може да стоят хората.

Най-вероятното обяснение е, че е направено от човека“, добави той.

Трябва ли да се съгласим със странното мнение на конгресмен Бърлисън или да считаме изявленията му за резултат от влиянието на тайните брифинги? Решете сами.