26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Съзнание

Кога се преустановяват преражданията на душата?

Някои вярват, че играта на раждане, смърт и прераждане, продължава до безкрай, защото постоянно вършим нови неща, които отново и отново изпитваме върху себе си. Но други твърдят – Това едва ли е така?

Цикълът се преустановява с постигането на една определена степен на етика и съзнание, или казано по-просто, когато ние станем едни образовани и приятни същности. И тогава Провидението решава повече да не се връщаме на Земята.

Едва тогава ще прекратим колелото на преражданията. Когато решим всички задачи, поставени от нас самите, и всички събития, които желаем да преживеем бъдат преживени.

Древните текстове са ясни и категорични – ние сме специални творения

Човекът не е произлязъл от маймуната. Артефактите започват да ни убеждават, че сме резултат от безкрайна, дълга, продължила милиони години мултипланетарна цивилизационна намеса.

Преди нас е имало култури с далеч по-развита технология от нашата, но са изчезнали. Има хора от отминали светове, оттеглящи се в тайни убежища, места дълбоко в океана, подземни градове.

А те са постигнали ниво на съзнанието, което наричаме състояние на „самадхи“. То им дава възможност да контролират обменните процеси по такъв начин, че телата им на практика са в състояние на безсмъртие и то очевидно може да бъде удължено до безкрайност.

Самадхи

В тези пещери „самадхи“, споделят немски изследователи и пътешественика д-р Ернст Мулдашев в своите книги, могат да бъдат разглеждани като генофонд, резервоар за всички досегашни типове хора.

Това е съвкупност от населявалите планетата и в случай на глобална катастрофа могат винаги да бъдат реактивирани, за да оплодят отново Земята.

Тези души, тези пра древни, извънредно силни духовни потенциали са огромни енергийни носители. Тяхното съществуване поддържа висока земна вибрация и високо енергийно ниво.

Да вярваме ли?

Дали да повярваме на тези твърдения, така както хората вярват в написаното в Библията, в Корана или където и да било другаде?

Излиза, че преди много години планетата ни е била обитавана от извънземни вестители на култура. Едни от тях идват от Сириус и Орион, планетата Нибиру, Плеяди.

Други идват от светове близки до нашата Слънчева система и всички те са тук сред нас със своите енергии.

Това са твърдения, които няма как да бъдат доказани поради една проста причина. Никой властелин не подарил познанието на човечеството.

НП