26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

България

Какво вещае лунното затъмнение от днес?

Лунното затъмнение от 25 март, открива сезона на пролетните затъмнения на 2024 г. и подчертава принципа на знака Везни – това са социални отношения, партньорства, сътрудничество, както и всякакви официални съюзи, брак и др.

Тази година пролетните затъмнения ще преобърнат живота на представителите на кардиналния кръст – Овен, Рак, Везни, Козирог.

По време на това затъмнение можете да се отървете от възпиращите обстоятелства, от това, което пречи и блокира по-нататъшното развитие. Коридорът на пролетното затъмнение ще бъде затворен от слънчевото затъмнение на 8 април в знака Овен.

Затъмненията са специален астрологичен фактор,

който може значително да промени хода на живота на човек. Астролозите често наричат ​​затъмненията фатален фактор, но затъмненията не са фатални за всички.

А фаталността не винаги е лоша от астрологична гледна точка. Фаталността е неизбежност, тоест неизбежен възход и успех или неизбежно падение и криза.

Затъмненията по оста на кардиналните знаци на зодиака Овен – Везни ще се превърнат в катализатори на повратни моменти в живота на много хора и не е задължително те да са негативни. Всичко зависи от наталната карта и индивидуалната прогноза.

Предстои важна година, ако вашият рожден ден попада в този коридор на затъмнението. В сферата на взаимоотношенията възникват кармични теми, партньорите по-често се дразнят един друг, проявяват нетърпение и има тенденция да се разиграва драма заради дреболии.

Следете внимателно случващите се с вас ситуации, срещи, предложения, мисли – затъмнението подчертава значими теми.

Лунното затъмнение може да се опише като

затъмнение на Душата – няма Луна и има много Слънце. Луната е вътрешните, скритите емоции, интуицията. Слънцето е Съзнание, яснота, воля, личност, външност, демонстрация.

Трябва да се помни, че затъмненията влияят на външните събития в много по-голяма степен, отколкото на живота на индивида. 

По време на лунното затъмнение на 25 март е необходимо да затворите остарелите теми и да не влачите в бъдещето това, което вече не носи удовлетворение. 

По време на лунно затъмнение можете да събудите

някои дремещи проблеми в себе си, които могат да доведат до продължителни конфликти. Тоест трябва да разберете, че затъмненията са периоди на изкривяване.

От една страна, при пълнолуние имаме много емоции, много чувства. Но по време на лунно затъмнение, което винаги се случва на пълнолуние, липсват тези чувства и емоции, духовна топлина.

По време на сезоните на затъмненията всеки получава това, което заслужава. Затова е необходимо да следите какво се случва в живота ви, да слушате интуицията си и отношението ни към случващото се ще бъде ключово.