Новини

Какво толкова каза Дейвид Айк, че забраниха шоуто LОNDON REAL в цял свят

Предаването, което подлуди света на големите медийни корпорации е заснето в студиото на британската независима продукция London Real.

Шоуто се излъчва в YouTube от 8 години. Основните теми в него са лични интервюта с успели хора от бизнеса, киното, политиката и развлекателната индустрия.

Водещ и продуцент на шоуто е Брайън Роуз. Той е бивш служител на Уолстрийт и Лондонското сити преди да започне да прави London Real. Брайън също е основател на London Real Academy, предлагаща курсове за лична трансформация.

Коронавирус конспирация: Как COVID-19 ще отнеме вашите права и унищожи икономиката

Въпросът е, че интервюта на Дейвид Айк са сваляни от интернет страници неведнъж, но този път събитията отиват отвъд нормалното.

Представянето на различна гледна точка е основно за свободната журналистика. Все пак нека не забравяме, че Айк е журналист от дълго време и е работил за най-авторитетните медии в Англия.

Дейвид Айк се радва на значителен глобален интерес, като редовно говори с часове на места като Wembley Arena пред публика от десетки хиляди почитатели.

Освен публичните изказвания, Дейвид е известен автор, написал над 21 книги, включително The Robots ‘Rebellion (1994), И истината ще те освободи (1995), The Biggest Secret (1999) и Children of the Matrix (2001) , в който той развива своя мироглед за мисленето в Ню Ейдж епохата.

С мисията да събуди обществото и да освободи ума

си от това, което правителствата и масовите медии се опитват да ни накарат, неговите изяви го превръщат в един от най-влиятелните мислители и катализатори за промяна.

Епизодът, който те не искат да виждаш

Знаехме, че светът ще наблюдава, казват от продукцията, когато Дейвид влезе в студиото нищо не предвещаваше последвалата буря. Оказа се, че някои много мощни хора също гледаха.

И не им хареса това, което видяха. Те не са желали да го видите и вие!

В това интервю, което беше докладвано от BBC и други и впоследствие свалено, разказва Брайън Роуз, Дейвид говори за „Пандемията коронавирус“ и буквалното безумно затваряне на света.

И още: Как правителствата манипулират своите граждани и в по-широкия дневен ред- как зад социалния контрол се създава обществото за надзор и лесно управление.

Ви интервюто се говори за глобалната здравна криза, предстоящата икономическа рецесия, въздействието на 5G технологията и нарушаването на нашите права и свобода на словото.

Водещият Брайън Роуз казва по повод събитията: „Въпреки че не винаги сме съгласни с всичко, което Дейвид казва, Лондон Реал ще защити правото си, за да може да го каже.“

Londonreal.tv – тук можете да видите интервюто на Б. Роуз.

Нашите последни публикаци свързани с Дейвид Айк:

Обоснованите съмнения на Дейвид Айк за манипулацията „COVID-19“

Дейвид Айк: Световната конспирация коронавирус променя играта

А това е едно много популярните интервюта на Дейвид Айк за
Anything Goes With James English.