Новини

Как слънчевата активност влияе на нашето съзнание

Чудили ли сте се някога защо се чувствате приповдигнати, когато денят е слънчев? Замисляли ли сте се дали енергията на живота не е рециклираната светлина на Слънцето?

Има ли някаква причина да се замислим това, което ни носи светлината на живота, може ли да бъде съзнанието на самия живот?

Спорът, че съзнанието е илюзия между учените продължава. Но всички ще се съгласят, че това е една от най-големите загадки на нашето съществуване.

Макар и това да е съзнателност, която иска да разбере сама себе си.

Божества на Слънцето

От древни времена човечеството винаги е смятало Слънцето за съзнателно същество на божествено ниво.

Противно на древните вярвания и виждания, сега разглеждаме Слънцето просто като топка горещ газ, която осигурява светлината на живота.

Науката е открила твърде много за тази гореща топка от плазма (всъщност не е газ) и нейните звездни братя и сестри.

За разлика от древните хора

ние знаем, че Слънцето и другите звезди превръщат простия водород и хелий във всички елементи, които съставляват нас и света около нас. От въглерод и кислород, до желязо и злато.

Те са преобразуващият двигател на космоса. По тегло, 93% от материята в тялото ви някога е била звездна прах.

Знаем, че звездите превръщат материята в енергия на светлина. Светлината ни информира за света около нас. Носи енергия, която захранва живота и съзнанието.

Ние сме звезден прах, задвижван от звездна светлина

Слънцето има седем отделни слоя, всички изпълняващи различни функции. Някои от тях се въртят едни около други с различни скорости.

Неговата мощна корона, невидимо енергийно поле, заема повече пространство от самото Слънце.

Смята се, че управлява различни слънчеви функции, включително слънчеви петна, слънчеви изригвания, коронарни влакна и изхвърляния на коронарни маси.

НАСА наскоро откри

магнитен портал, които има диаметъра на Земята, свързващ слънчевата корона с нашата планета.

През този портал, тонове високоенергийни частици преминават на осем-минутни интервали.

Учените определят короната на Слънцето, като най-загадъчната му характеристика. Може би това е също толкова голяма тайна, колкото човешкото съзнание.

Звездни клъстери

Всяка звезда изпраща свой собствен и уникален подпис в космоса. Те са свързани с други звезди чрез електромагнитни полета, които пресичат галактиката.

Ние, хората, използваме фотоните, които се изразяват чрез електромагнетизъм в почти цялата технология, включваща трансфер на информация.

За да могат да общуват по между си,

нашите клетки използват фотони, които се излъчват от невроните в мозъка ни. Фотоните в нашите тела и в галактиката имат една единствена цел – обмен на информация.

За разлика от нас, древните хора са отдавали голямо значение на влиянието на звездите и планетите върху хода на нашия живот.

Може би те са знаели нещо, което би донесло добавена стойност към онова, което сега знаем за космоса. Звездното съзнание променя всичко.

Източник: The Healers Journal