Съзнание

Как могат знахари и магьосници да навредят на всеки от нас?

Много активно днес хората използват услугите и покровителството на всевъзможните знахари, магьосници и баячки.

Стана редовно явление да сме объркани, изплашени и несигурни и така ставаме лесна плячка на измамата.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Какви сили се намесват в живота ни, за да прибягваме до тъмната страна и възможна ли е помощ от отвъдното наистина?

Какво става с нас?

В основата са служението на хората пострадали от магия прекодировката се прави от така наречените вещи в занаята. Те са готови да помаг безприкословно, защото служат на „бялата“ страна.

Заклетите сатанисти, които са най-преданите и активни сили на тъмното войнство въвличат все повече души в този енергиен капан. Те са другите, които имат предимството да позват магията.

Много от слугите на тъмните наистина могат прекрасно да лекуват различни физически заболявания.

Коварните способности

Но съзнателно или не, по-често тъмните използват дадените им способности, за да могат на финоенергийно ниво да направят промени в биополевата структура на обърналия се към тях.

Те са способни да задействат и прекодировка на съзнанието и така да имат ключ винаги да влияят на дадения човек по свое усмотрение.

С не по-малък успех тези „верноподаници на преизподнята” лишават човека от неговото здраве или предизвикват неговата гибел рано или късно.

Ловко манипулират на астроментално ниво посредством заклинания, многобройни кодови думи или просто насочвайки към човек необходимото въздействие.

Много съвременни екстрасенси са заети повече с решаването на своите меркантилни и изцяло материални проблеми, отколкото с грижата за духовна помощ на хората.

Те самите получават своите изключителни способности в резултат от активното вмешателство в тяхната съдба на силите от Антисвета.

Силата на въздействието

Въздействието на такива „лечители”, както и „лечението“ на магьосници, знахари и вещици, води не само до временно изцеление от болести и заболявания, но се съпровожда и с активно програмиране на психиката на пациента.

Целта е превръщането му в съзнателен или несъзнателен помагач на дяволски, деструктивни сили. Но нека бъде ясно, че има и много добри светли същества помагащи на болните.

Но това, че за своя добросъвестен труд „тъмните“ ще поискат от вас заплащане под формата на пари или някакъв друг вид подарък, трябва сериозно да ни постави нащрек.

Да ни накара да се замислим над това дали да отидете при такъв „лечител-добродетел” или знахар още веднъж?

Внимание към детайлите

Но ако изведнъж сте почувствали или решили, че сте били подложени на нападение от тъмните сили е задължително да отчитаме това огромно могъщество.

Те наистина притежават власт над материалното и ниските астрални нива на Земята. В никакъв случай ни бива да прибягваме към дяволския метод „око за око и зъб за зъб”.

По-скоро е добре тези сили да отстъпят от духовните фронтове на вашия живот атакувани със силна светлина.

Отговаряйте на насоченото към вас зло само със своята обща позитивност и благожелателност, в по-духовно обоснована форма.

А не както обикновено става да изпадаме в пристъп на раздразнение, което само ще усили нашата уязвимост пред злото във всяко негово проявление.

НП