Здраве

Как да пречистим аурата си и да я заредим с нова енергия?

Опознайте духовното си Аз

Ако вярвате, че сте съсредоточени в духовното в себе си ще можете да разберете каква енергия е навлязла във вашето пространство и да се освободите от нея. 

Не оказвайте съпротива

Всеки път, когато се опитвате да оттласнете нещо ще почувствате как то се връща към вас. Всяко действие има еднакво и равно по сила противодействие.

Почистването не бива да се приема като противопоставяне или съпротива на външната енергия, навлязла в полето на аурата.

Човек е приемник и е настроен да получава както негативните, така и позитивните енергии. И е добре не само да избягваме негативните енергии, а да се опитваме да ги игнорираме. 

Една стара практика

ни учи да приемем подсъзнателно, че сме обградени от ярка светлина. Тогава запазваме себе си чисти и полупрозрачни и когато нещо се насочи към нас, ние преминаваме направо през него без да ни нанесе щети.

Пътят на водата дава урок, от който е добре да се поучим. Ако срещне препядствие по пътя си, което е прекалено голямо, водата просто го заобикаля без да губи време и енергия в излишни битки.

Бъдете собственик на пространство

Ние всички имаме такова пространство, но дали го притежаваме? Около тялото има поле, което създава почвата за приемане на енергия отвън.

Ако не контролираме и не притежаваме това пространство ще има негативна енергия, която експлоатира това пространство. Такова нахлуване може да доведе до затормозяване на ума, отчаяние и други неприятни усещания.

Практиката за опазване

на нашето пространство е лесна и работеща отлично. Мисловно се поставете в центъра на сфера обградена от ярка жълто-златна светлина.

Произнесете на ум три пъти формулата „Аз съм обграден от ярка златна светлина и никаква зла мисъл, енергия или невидима заплаха не може да ми навреди“. По време на практиката дишайте възможно най-дълбоко и бавно.

Окултисти твърдят, че това една от старите друидски формули за защита.

Енергията се самоочиства

Златото е известно, че има формула за енергийно прочистване в своя цвят. Високите вибрации могат да отнемат енергията и да я очистят.

Като държите ръка върху злато, постарайте се да усетете вибрациите, които навлизат във вашата система и почистете вашето пространство с неговата могъща сила.

Практиката е следната: Държите в ръката си злато (с каквото разполагате в къщи) затваряте очи и дишате бавно и дълбоко около три минути като повтаряте на ум: „Силата на златото пречиства и балансира моята енергия и аура.“

Върнете си енергията

Ако напълните кухненски шкаф със собствените си прибори, съквартирантът ви няма да има място да сложи своите.

Така работи и нашето пространство и с енергията. Ако енергията ни е прочистена и сме напълно наясно с нея, то ще има достатъчно място за енергия идваща отвън.

Нека не забравяме, че енергията, действията, разговорите и присъствието на другите се преплитат с нашата лична енергия.

Тези лесни практики не само помагат, но и предпазват. Едно е сигурно тези упражнения дават възможност да осмислим за миг какво става около нас и как ние взаимодействаме с него.

НП