Здраве

Как да използваме кристали, за да създадем енергиен храм в дома ни

Домът трябва да бъде храм. Често домът е такъв, но също така е и място, където се проявяват и най-тежките моменти в живота ни.

Споровете до сред нощ с нашите половинки, тръшнатите врати от децата ни, напрежението около масата по време на семейни събирания, продължителната тъга.

Различните хора, които влизат и излизат от домовете ни, също внасят тяхната енергия. Както и ние самите, когато влизаме вкъщи, носейки енергията от външния забързан свят.

Как да запазим, подхраним и  да балансираме енергията у дома, въпреки всички възходи и падения?

Скъпоценните камъни, поставени в определени части на дома, могат незабавно да променят нещата, като осигурят защита, повдигнат енергията и да пробудят благосъстоянието на живущите там.

Селенит и Уралит 23 в спалнята и / или хола

Дневната и спалнята обикновено са местата, където прекарваме по-голямата част от времето, така че е важно тези пространства да са чисти. Селенитът работи добре под леглото и на нощното шкафче.

Селенитът в спалнята ще спомогне за спокоен сън, защото той работи с горните чакри.

Той е отличен камък за изчистване на всички негативни и нежелани енергии, като може да пречисти вашето пространство.

Също така се използва за пречистване на други кристали. Поставянето на парче от селенит в дневната ви, създава висока енергийна вибрация .

Уралит 23 е преди всичко аметист, който сам по себе си е мощен кристал. Той носи хармония и защита на мястото, където е поставен.

Уралит 23 е много по-силен, защото съдържа 23 различни изключително полезни минерала.

Уралит 23 е енергиен кристал за дома с много висока вибрация. Той допринася за мир, спокойствие, защита, духовен растеж, физическо изцеление и подмладяване, освобождаване на тревожността и за по-бързото лечение.

Шунгит в офиса, в близост до електрониката и в спалнята

Related image


Шунгитът е известен със своите невероятни лечебни и защитни свойства.

Той повишава енергията и подсилва имунната система, балансира ума и емоциите, защитава от вредни електромагнитни честоти, детоксикира и пречиства тялото.

Кристал Супер 7 на бюрото, леглото или олтара

Супер 7 се използва за постигане на висока вибрация и хармония. Подобно на Уралит 23, той е със състав от седем различни кристала: аметист какоксенит, опушен кварц, кварц, рутилизиран кварц, геотит и лепидокрокит.

Супер 7 носи защита, освобождаване на негативни емоции и пречистване на неосвободени енергии от миналото.

Позволява да достигнете до яснота, фокус, творчество и позитивност.  Този кристал е катализатор за разширяване и трансформация.

Розовият кварц, спомага да допринесем  повече любов, любов към себе си и любов към другите в живота ни.

Зелен нефрит – за изобилие, включително финансово богатство, благоденствие, късмет и здраве.

Внасянето на вибрациите на кристалите в дома е мощен начин за почистване и балансиране на пространството, което държите най-свещено.

Дори, когато напуснете това пространство, не забравяйте да запазите вибрациите, като носите кристали и бижута от скъпоценни камъни върху тялото си.

Чрез изчистването и балансирането на енергията, както в собствените ни домове, така и в тялото ни, можем да повишим не само нашата вибрацията, но и на другите хора около нас.

elephantjournal