Новини

Имало ли е среща на президента Айзенхауер с извънземни представители?

През 1957година

Федералният маршал и свещеник, който имал достъп до свръхсекретни документи в Пентагона, д-р Франк Странджес се запознава с извънземно същество на име Валиант Тор.

Дали това е журналистическа интерпретация се спори и до днес. Но каква е историята?

Валиант Тор тайно работи с правителството на САЩ. Д-р Странджес публикува шокиращите си твърдения в своята революционна книга

“Извънземен в Пентагона”

Д-р Франк Странджес разказва, че на 16 март 1957 г. Валиант Тор пристигнал с разузнавателен кораб, който кацнал в селскостопанско поле в Александрия, щата Вирджиния, в рано сутринта.

Полицаите, които пристигнали първи разговаряли с него. Тор искал да се срещне с президента Айзенхауер. Учудени от искането на посетителя служителите на реда били респектирани и изпълнили молбата му.

Така че те го отвели в Пентагона, където той се срещнал с министъра на отбраната. След това го завели в Овалния кабинет, за да се срещне с Айзенхауер и всички началници на щабове.

Разказът на Странджес е подкрепен

от Харли Бърд, племенник на адмирал Ричард Бърд, който работил в Министерството на отбраната от 1957 г. до 1963 г.

Бърд е работил в проекта „Синя книга“ – тайната военна програма разследваща съобщения за НЛО.

Той останал в Съединените щати в продължение на три години и направил много неща. Общувал с различни хора и обсъждал ситуацията в света и космоса.

Според разказите Валиант Тор е бил изпратен на Земята от Върховния съвет, за да се намеси от името на междугалактическата общност.

Опасенията на извънземните

Те били притеснени как нашият ядрен потенциал се превърнал в междузвезден проблем. Историята гласи, че Валиант Тор е имал контакт с високопоставени членове на правителството на САЩ и военните.

Включително с началниците на щабове като приятелски ги предупредил, че ако заедно с руснаците не ликвидират ядрените си оръжия, всичко ще приключи с пълно унищожение и със заличаване на човешката раса.

Дори членовете на семейството на президента Айзенхауер, включително неговата правнучка Лора Айзенхауер настояват, че историята е истинска.

Лора Айзенхауер твърди:

„Валиант Тор се появил около 1957 г. и бил представен на президента и вицепрезидента. Те му дали ВИП статут за три години“.

Айзенхауер наистина искал човечеството да знае за това, но Министърът на отбраната, ръководителят на ЦРУ и началниците на щабове се противопоставили.

И въпреки че Айзенхауер имал намерение да се срещне с Общото събрание на ООН, за да им представи тази история това му решение също било блокирано.

В крайна сметка мисията на Тор,

възложена му от федерацията не била възприета. Тя била прекратена и той не постигнал това, за което бил дошъл на Земята, защото решението било взето не от самия президент, а от хора като министъра на отбраната и ЦРУ.

И това е било повратна точка в историята на САЩ и света. Интересно е дали появата на Валиант Тор по това време е било част от по-голям план и дали зад кулисите има наставници, които контролират човечеството.

Ако легендата за девет извънземни същества, които наистина наблюдават Земята е вярна то си задаваме въпроса – Дали са тук, за да ни помагат или имат по-зловещ мотив?

Може би ще получим отговор само, когато те отново се свържат с нас и когато ние сме по-готови да приемем истината.

НП/2022