Новини

Адът има едно име – либерализъм

Публикацита е основана на реални факти, новини и събития. За по-силен драматизъм са използвани художествени средства.

Светът се разпада. В Америка наследниците на основателите се усъмниха, че нещо не е както трябва и реагираха. Но за това след малко. От президентството на Бил Клинтън насам, САЩ бяха поставени под постоянно напрежение. Както вътрешно, така и външно. Освен всичко останало настъпи и ерата на свободните отворени общества. Тя бе широко прокламирана и насърчавана. Супер богати неправителствени организации обходиха няколко пъти земното кълбо. Изберете си значим град, влезте в публичните регистри и вижте кои са най-могъщите фондации. После проследете активностите и ще научите повече, отколкото сте очаквали.

Америка протестира. И светът наблюдава спектакъла. Без престъпници, казва президентът на Америка и го очакват протести. Нека бъдем американци и те пак протестират. Силна икономика и достойнство, следват протести. Президентът иска да възроди християнството и авторитета на църквата, познахте – протести. Замразява влизането на чужденци от рискови страни и либералите приемат исляма директно по телевизията. Изобщо, там преоткриха протестите и се преродиха като либерали по душа. Хората си искат колапса в икономиката, фалиралите градове, престъпността като начин на живот, наркотиците. Изобщо либерално да е. Обамастично, хиларистично, прекрасно. Заблудата е проникнала в кръвта на над един милиард жители на земята.

Професията журналистика девалвира жестоко. Видимо всички спонсорирани и подкрепяни от кръга възрастни милиардери медии, държавни и частни, се оказаха неподготвени за стихията Доналд Тръмп. Изпълнени със субективни коментари и репортажи, накараха аудиторията с разум да изгуби доверие в медиите. А това е адска бомба. Само една малка скоба. Този човек е 45-тия президент на Америка. Задкулисието чрез него унижава институцията. Авторитетът на държавните институции е умишлено сриван. Свят без граници и достойнство, без единни нации, без християнски ценности. И ако Обама беше като холивудска звезда, следена от зоркото око, то Тръмп работи по план. И повярвайте ще го изпълни.

За нашите редовни читатели не е тайна, че публикуваме почти всички ключови речи на Доналд Тръмп още от президентската надпревара. Четете между редовете. Вероятно всички разсъждаващи хора си дават сметка, че става въпрос за жестока битка на двете най-могъщи фракции на планетата. Нали не си правите илюзията, че Доналд е самотен милиардер, въоръжен с писалка за укази? За първи път в най-новата история на човечеството демаркационните линии на властелините са така ясно видими. Първата среща на президента на САЩ е с британския министър-председател. Случайност. След четири години Великобритания излиза от Европейския сюъз. Мандатът на Тръмп ще приключи след точно четири години. Случайност.

Америка се барикадира. За да се спаси от либералното цунами на бежанци, имигранти и безродови същества, които като скакалци оглозгват социалната система на всяка страна и продължават напред. Определен кръг в Америка, вероятно свързан с древен рицарски орден, взе решение да запази страната от настъпващия период на европейска и световна колизия. Британия се огражда на собствения си остров също. Гледай Унгария, Чехия, Полша, Словакия. Заразата е вече в нашите ширини. Тя е на път да събори стария континент и само окенът ще дели обетованата земя от настъпващите орди. Америка, която е основана на философия, а не на история, ще е защитила границите си и възродила икономиката си отвътре преди да я връхлети апокалипсис.

Две фракции се борят. И само една ще оцелее. Но това не е игра на тронове, а реалния живот. Това не е разглезения, наркотизиран, зависим от чужда воля Холивуд. Това е игра с истинска кръв и оръжия. Виртуалната реалност на скъпите продукции не може да замени по никакъв начин убийствата насред Чикаго, Балтимор, Ню Йорк, Филаделфия. Фалитите на компании и крахът на милиони човешки съдби са факти. Възрастните милиардери разпалиха етническата вражда между християни и мюсюлмани със серия от войни, тероризъм и насилие. С вълна от бежанци, които нямат смелост и не желаят да поемат отговорност за собствените си страни. Хора без души.

„Дайте ми вашите бедни, вашите уморени, вашите потиснати маси, жадни да дишат спокойно“ – този надпис е запечатан върху Статуята на свободата в Ню Йорк за европейските емигранти. И когато последната зелена клонка в Европа повехне, корабите ще тръгнат отново към Америка. В каютите и трюмовете им ще пътуват последните истински германци, испанци, италианци, холандци… Адът има едно име – либерализъм.

НП