Новини

Готови ли сме за вълната от издигане, която идва скоро

2020 година ще донесе една от най-мощните космически енергии. Това се дължи главно на изравняването на Плутон и Сатурн, които ще достигнат връх през януари следващата години.

Подреждането на тези две планети ще определи вибрацията на цялата година, както и на душата ни. Заедно с планетата Земя ще се научим, как да се хармонизираме заедно в тази ултра мощна енергия.

Идващото през 2020 г. е огромна възможност да се издигнем на по-високи нива на съзнание. Вибрацията на планетата ще се измества и ще се покачва, и когато тази енергия се оформи, нашето духовно израстване ще се ускори.

Това е огромен процес на възнесение и пробуждане.

През 2020г. ще се издигнем високо над тъмнината, която е твърде тежка, за да се пренесе в новата вълна на съществуването, така че трябва да я освободим и пуснем. По този начин ще се хармонизираме с планетата и космоса.

Още през 2019г., ще започнем да освобождаваме тази енергия и ще се научим да оценяваме всичко.

Сега е моментът да се освободим, сега е моментът да мислим за това, което можем да изхвърлим и пуснем, за да преминем към новото. Много от космическите подреждания през 2019г. ни насочват към това.

Ако погледнем първите пет месеца на 2019г., можем да видим възникващия модел. От януари до май времето започна да се ускорява, заради поредицата от мощни пълнолуния.

През януари имахме кърваво лунно затъмнение, последвано от трио на Супер Луни. Също така имахме две пълнолуния, които попаднаха под един и същи знак , както и сезонната Синя Луна.

Всички тези необичайни пълнолуния, разкриват една по-задълбочена основа на Вселената.

Ние сме призовани да се освободим и този процес се ускорява.

Макар и винаги да е било добра идея да се освободим от токсична връзка или да преустановим негативното мислене, сега нещата са доста по-задълбочени и може би ще го усетите през напредващата 2019 година.

Тази енергия ни позволява да пуснем на свобода всичко, което не ни служи, не само в минал аспект, но и за в бъдеще.

Всичко се взима под въпрос и анализ. Всичко, за което сме мислили и мечтали ще бъде подложено на изпитание.

Някои неща ще останат същите, но други ще трябва да бъдат хвърлени, освободени, трансформирани и премахнати.

Ние и целият свят ще се променим.

Сега се подготвяме за тези промени, за тези вълни от енергия, които нахлуват в подводното течение на нашите животи.

Най-значимите месеци за тази подготовка са през март 2019г., септември-октомври 2019г. и през декември 2019г.

Това са месеците, на които трябва да обърнем внимание и да видим кои неща да пуснем на свобода и да променим, за да прекрачим прага на истинската си същност.

Както ние сме призовани да се освободим, така е и планетата Земя. Може да видим промени в икономиката, правителствата, политиката и околната среда.
Може да видим промени в начина ни на подход към любовта, мотивацията, славата и успеха, като общество.

Тъй, като Сатурн и Плутон играят основна роля в тази енергия, ще видим и много нарастващи проблеми, когато става въпрос за власт, структура и ред.

Енергията на 2020г. е уникална, но ако погледнем назад към световните събития, случили се по време на такова изравняване на планетите се наблюдават злоупотреба с власт и революции.

Когато злоупотребата се случи е въпрос на време, преди нещо да се направи, за да се промени или да се коригира в ситуацията.

Изравняването през 2020г. ще приключи 2021г.
Никой не знае кога ще видим основните промени, но последиците от всичко това, вероятно ще бъдат дълготрайни.

Това е времето, в което трябва да се издигнем и да се освободим от стария си начин на мислене, за да достигнем по-висш начин на съществуване.

Това е нашето време да блеснем. Нашата душа е предназначена да бъде на тази Земя по това време за тези вълни на възнесение.

Нека продължаваме да се издигаме нагоре, да се приемаме такива каквито сме, защото това е ключът.

Източник: Forever Conscious