Новини

Голямата конспирация, която е на път да ни промени завинаги

Всички използваме операционните системи на големите гиганти. Едната е създадена от Бил Гейтс, другата от Стив Джобс, Возняк и компания млади момчета, но мнозина дори не знаят какво всъщност се случва днес с човечеството.

Сега, да обърнем малко повече внимание на Бил Гейтс. Заедно със съпругата си Мелинда, те са ангажирани в „благотворителен фонд“, чиито дейности всъщност са насочени към прилагане на концепцията за „златния милиард“.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Предполага се, че проектът е стартиран на 5 май 2009 г.

на тайна среща между Бил Гейтс, Дейвид Рокфелер и Уорън Бъфет. Това съобщи основателят на CNN Тед Търнър, който каза, че намаляването на населението на света до 2 милиарда души е желан резултат.

Световните медии информират, че в момента Гейтс инвестира в медицински технологии и проекти за контрол на раждаемостта.

Известно е, че те са свързани със стерилизацията на населението в страните от трети свят чрез ваксинация и насърчаване на ГМО продукти.

В началото хората се хранят неразбираемо с какво, а след това отиват за лекарства, защото се влошават.

И там вече ги чакат странни таблетки в красиви опаковки – човек може само да гадае за техните странични ефекти. И всичко това се прави така, че световният елит да живее по-дълго.

Цифрите говорят сами за себе си

1% от богатите американци живеят 14,6 години по-дълго от същите 1% от бедните. Разликата само ще се увеличи.

Нищо чудно, че Гейтс, Бъфет и Рокфелер са инвестирали не в петрол, а в акции на фармацевтични компании.

Същата група финансира разработване на лекарства и медицински изследвания. Бюджетът им позволява да правят това в неограничени мащаби.

Да живеем по-дълго и печелим повече

Сега, например, сред елита е на мода „техногенния вампиризъм“, или казано по друг начин преливане на млада кръв в тялото на човек. Публично се знае за основателя на PayPal
Питър Тийл, който е направил тази процедура.

Друг слух е, че коронавирусът е бил идея за намаляване на световната популация. Както писаха официози, Бил Гейтс се е подготвил за това предварително.

Преди пет години той говори за епидемия

И дори плати на норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории в тази страна.

Между другото, най-секретните разработки на Гейтс се извършват на огромна лична яхта. Забележимо е, че разполага с два двадесет и осем тонни вакуумно затворени резервоара.

Казват, че това са водородни двигатели, но според експерти едва ли е вярно. Това са хладилници за охлаждане на ваксини и вируси, твърдят най-отявлените конспиратолози в мрежата.

Що се отнася до ваксинацията

като начин за намаляване на популацията, тук трябва да обърнем внимание на момента: децата на богатите, включително и Гейтс, не са ваксинирани.

Всички те са чували за страничните ефекти и, вероятно, истинската цел на ваксините.

Освен това през 2010 г. на закрита конференция в Калифорния самият Гейтс обяви, че новата ваксина ще намали популацията с 10-15%.