Тайни и загадки

Дейвид Айк: Фамилиите, управляващи света са влечугоподобни

Кръвната линия, известна като Уиндзор и нейните разклонения съдържат дълга поредица от фараони в Древния Египет, включително Рамзес Втори (1295-1228 пр.Хр.). Тя съдържа и хибридите между извънземни и хора, които са управлявали Шумер, Вавилон, Гърция и Троя и които днес управляват света.

Една обща връзка в тази кръвна линия е Филип Македонски (382-336 пр.хр.), който се оженил за Олимпия и техен син бил Александър Велики (356-323 пр.хр.) – тиранин, ограбил този ключов регион на Гърция, Персия, Финикия, Египет, Вавилон, бившите земи на Шумер и Индия, преди да умре във Вавилон на 33 годишна възраст. По време на своето властване над Египет, той основал град Александрия – един от най-големите центрове на езотерични познания в древния свят. Александър бил обучаван от гръцкия философ Аристотел, който получил знанията си от Платон, а той – от Сократ. Кръвната линия и скритите напредничави познания винаги са вървели ръка за ръка. Тази ключова кръвна линия се спуска от най-известната египетска царица Клеопатра (60-30 пр.Хр.), която се омъжила за най-известния римски император Юлий Цезар и му родила син, който станал Птоломей четиринадесети. Тя родила и близнаци от Марк Антоний, който имал свои връзки с тази кръвна линия и многото й разклонения (тази кръвна линия се свързва и с Ирод Велики- оня Ирод от историите на Иисус и продължава до римското семейство Писо, написало историите от Евангелието и “открило” митичната фигура наричана Иисус).

Същата кръвна линия включва и Константин Велики-Римския император, който през 325 сл.Хр. въвел християнството въз основа на древните истории в религията, които познаваме днес, както и крал Фердинанд от Испания и кралица Изабела от Кастилия-спонсори на Христофор Колумб. Нещо повече-най-често използваната версия на Библията е била съставена и спонсорирана от друг клон на същата кръвна линия, Крал Джеймс първи на Англия.

Линията на Джеймс, според изредените по-долу генеалогични източници, може да бъде проследена назад до 1550 пр.Хр. и включва много Египетски фараони, включително Рамзес Втори. Същата кръвна линия е свързана със семейство Медичи, което подкрепило Христофор Колумб и създало Катерина Медичи, кралица на Франция, умряла през 1589. Неин доктор бил Нострадамус. Линията включва Рене д`Анжу, Дюкът на Лоран и Къщата на Лоран, където били наети Нострадамус и Христофор Колумб. Роднините по кръвна линия на Медичи и къщата на Лоран, кралица Изабела от Кастилия и крал Фердинанд от Испания, също били спонсори на Колумб, когато „открил“ континентите Америка.

Симеон Кобургготски е в родова връзка с фамилията

Симеон

Тази кръвна линия включва и династията на Хабсбургите – най-мощната фамилия в Европа под владичеството на Свещената Римска Империя. Те са Джофри Плантадженет и кралската династия Плантадженет в Англия; крал Джон, който подписал Магна Харта; Крал Хенри първи, втори и трети, които били изключително близки до рицарите Темплиери, както бил и крал Джон; Мария Стюарт и династията Стюарт, включително крал Джеймс I в Англия, спонсор на версията на Библията, съставена от крал Джеймс; крал Джордж първи, втори и трети; Едуард първи, втори и трети; кралица Виктория; Едуард седми; Джордж пети и шести; кралица Елизабет втора; принц Чарлз и другите разклонения на Елизабет, Ана, Ендрю и Едуард; принц Уилиам и Хари, от женитбата на Чарлз с принцеса Даяна; Американските президенти Джордж Вашингтон, Джон Адамс, Джон Куинси Адамс, Томас Джеферсон, Франклин Делано Рузвелт и Джордж Буш-всички са разклонения на тази кръвна линия. Тя продължава до година 2000 с президента на САЩ Джордж Буш младши и неговия брат Джеф Буш.

---

Франклин Д. Рузвелт е част от рептилската фамилия Уиндзор

Ако направите едно задълбочено генеалогично проучване ще откриете, че всички президенти са от тази кръвна линия. Проучването на родословните дървета показа, че 33-ма от проучените четиридесет и двама президенти до Клинтън, са свързани с Шарлман, а 19 са свързани с Едуард Трети в Англия. Всички президентски избори от и включително Джордж Вашингтон през 1789г, са били печелени от кандидата с най-кралските гени. Сега вече става ясно как и защо. Президентите на САЩ не са избирани с бюлетин – те са избирани по кръв. И това е само една от кръвните линии на влечугоподобните и само някои от нейните разклонения.
Моите проучвания на родословните дървета на известни личности недвусмислено потвърждават, че не става дума за това, че извънземните ще дойдат или, че ще ни завладеят – става дума за това, че те всъщност контролират планетата във все по-нарастващ мащаб от хиляди години до днес. И когато казвам извънземни, нямам предвид всички тях, а само определена група – влечугоподобните.
Има хора, които твърдят, че „демонизирам“ влечугоподобните, като показвам връзката им с глобалната конспирация и че ги обвинявам за всичко, но аз не слагам всички тях под общ знаменател и не твърдя, че те са основната причина за
съществуването на глобален контрол. Истинската причина е в милиардите хора, които отдават умовете си на установените „норми“ и се оправдават с това, че всеки друг прави същото. Ако хората мислеха самостоятелно, никой нямаше да може да управлява живота им, независимо дали е влечугоподобен или не.

---

Истинската причина сме ние и поради това, ние самите държим ключа за превръщането на затвора в рай. Не всички влечугоподобни са злонамерени – става дума само за една група от тях, която се стреми да манипулира човечеството. Други групи от тях се опитват да ни помогнат. Нямам намерението да превръщамм целия вид влечугоподобни в демони. Съществуват твърдения, че Новият Световен Ред ще се наложи и ние нищо не можем да направим срещу това. Според мен можем, защото в края на краищата, тестето с картите е в нас.

Превод и редакция: Емилия Манолова
Откъс от книгата „Тайните проекти“
www.davidicke.com