Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

София, вторник 26 септември 19:00 кино Люмиер. Билети на касите на НДК

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети на epaygo.bg

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Ето каква е истината за американците на Луната?

В серия от предавания и публикации сме говорили по темата за фалшифицирането от НАСА на полета до Луната. В свалените умишлено от екипа предавания с Игор Волк има един въпрос към водещия Стойчо Керев:

„А вие сигурни ли сте, че сме летяли в Космоса?“

Отговорите на десетки загадки свързани с Луната предстоят да бъдат разкрити. Но не още и не в тази степен.

По-загадъчно е мълчанието от страна на Русия по темата, включително и по време на Студената война. Да, имало е изказвания на отделни космонавти, но това са субективни мнения.

Всичко тепърва ще става ясно за хората. И да не забравяме, че пропагандата ще е по-оглушителна отвсякога.

Настройте сетивата си на вярната честота и следете ефира.

Трансмисията започва

В отговор на това, че британското правителство арестува основателя на WikiLeaks, Джулиан Асанж, който беше предаден на полицията на Лондон и впоследствие идва шокираща изненада.

През 2017 г. ЦРУ е планирало да отвлече основателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж, а някои висши служители на разузнавателното управление и администрацията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп са стигнали дотам, че са обмисляли варианти как да го убият.

Това разкрива показва разследване на „Якуу Нюз“, което се позовава на информация от бивши служители на агенцията и президентската администрация.

Аргументите на WikiLeaks

Видеото, пуснато от WikiLeaks показва как в павилионите на Холивуд се е снимал „полета на американците на Луната“. 

Като че ли целенасочено, в интернет също така веднага бе публикувана и конспиративна информация за съдбата на американските астронавти от „Аполо 1“, който според съобщението на Daily Star умират през 1967 г., при стартирането на ракетата – те се задушават по време на пожара.

Това са Върджил Грисъм, Роджър Чафи, Едуард Хигинс Уайт

Според теоретиците на конспирацията именно тези астронавти са подготвяни да „завладеят Луната“, но астронавтите разбрали, че „лунната мисия“ ще се проведе в холивудските павилиони.

Тогава те категорично отказали да участват в това приключение. Върджил Грисъм бил особено категоричен, като според твърденията, той дори заплашил ръководството на НАСА да каже на журналистите за всичко това.

Възможно е останалите му другари да са били премахнати просто като част от цялото – за по-голяма убедителност при катастрофата на кораба по време на изстрелването.

Някои други членове на Аполо също загинаха при странни обстоятелства, като Томас Байрън, който лично подготвил доклад до Конгреса на САЩ за причините за пожара на „Аполо 1“.

Отстраняването на неудобните

Напълно е възможно Байрън да е разбрал и да е заявил пред конгресмените, че в действителност е станало умишлено убийство на астронавтите и затова той е просто премахнат.

А онези, които не били премахнати, очевидно се съгласили да запазят мълчание, както и се намерили съгласни астронавти – Нийл Армстронг, Майкъл Колинс, Бъз Олдрин, който две години след гибелта на „Аполо 1″отишли на Луната“ на забележете номера на кораба „Аполо- 11 „.

Причината за пожара на кораба „Аполо-1“ така и не е изяснена. Според сина на починалия астронавт Скот Грис, дори и това, което е било открито, много приличало на неумело фалшифициране от страна на ЦРУ.

Никой от роднините на загиналите космонавти не бил доволен от резултатите от разследването на НАСА, техните близки останаха да живеят с убеждението, че нещата не са чисти.

Между другото, добавяме само, че починалият Върджил Грис, както говорели близките му хора и все още твърдят, се отличавал с патологична нетърпимост към всяка лъжа и удивително постоянство на характера.

Това му позволи да стане астронавт, а очевидно става и причината за неговата преждевременна смърт.

източник