Тайни и загадки

Движим ли се към общество, в което целият свят е управляван от числото 666?

Един гигантски компютър

в Европа съхранява база данни с осемнадесет цифрени номера, кодиращи човечеството. Всеки от тях започва с цифрите 666. От къде знам това?

Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”.

Тя разкрива как с Божията помощ

успяла да разгадае тайната на баркодовата система (UPS). Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”.

Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666

Шестотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия.

Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете.

И накрая деветте цифри на вашия социално осигурителен номер. По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете: „666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”.

Така се получава 18-цифрено число

съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Числото 666 е международен код, който активира световен компютър. Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666.

Откровение 13:18 казва:

„Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666”.

Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Числото на единното световно управление „в последните дни”?

Отговорът е недвусмислено – Да

Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666.

През 1985 г. в една църква в Орегон авторът Д. Л. Кинман разказва пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера.

В края на срещата един мъж му подава своята ВИЗА карта, току що получена по пощата. На предната й страна е отбелязан неговият номер – 666110509540210316.

Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва: „И да се протестира шумно, това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета“.

Съвпадение ли е, че: емблемата на ЕС е 666

логото на Церн е 666, символът на Световната банка е 666, символът на Тристранната комисия е 666, символът на религията Ню Ейдж е 666?

Номерът на всеки човек, гражданин на страна от развития свят, в мегакомпютъра на Европа започва с 666?

Измишльотина на блогъри или факт?

Светът е достигнал до точката, в която компютрите и новите технологии, клетъчните предаватели и сателитите, имплантациите на микрочипове ще позволят на един човек – един световен диктатор, да овладее четиринадесетте компютърни терминала в Брюксел.

И от този финансов център на света да сканира идентичността на милиардите, приели неговия белег, за частица от секундата.

Той ще познае кои са негови и ще може да каже: „Тези са мои. Те са приели моя белег за собственост. Те ми принадлежат. Те завинаги са подпечатани за моето царство.”

НП/Дуайт Л. Кинман