Съзнание

Древна технология ли блокира процеса на развитие. Кои са капаните?

Фалшивото излизане от Матрицата

не е ново явление и малко хора знаят за него. Подобно на повечето компютри, които се владеят от хакери, рискувате да загубите не само личните си данни.

В такова пътешествие е възможно да изгубите самоличността си и дори себе си. А също и бъдещата способност да се въплътите в човешка форма.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Фалшивото излизане от Матрицата е грубо манипулиране на човечеството.

И така въпросите са прости

Какво се е случило с нас? И как достигаме до тук? 

Лъжливото навлизане и излизане от Матрицата всъщност контролира 4D, 5D и 6D нивата на планетата и ако сме изравнени с тях, това може да контролира нивата на собственото ни тяло.

Технологията съществува там, за да блокира естествения духовен процес на развитие. Това е навлизане чрез блокиране на тялото в точка между слънчевия сплит и сърцето.

Този въпрос трябва да бъде отворен за получаването на духовните енергии на тялото на душата, тъй като идва през целия процес на духовно пробуждане.

Текстове на хиляди години описват

как по-висши същности, дошли от небето, владеят древна като Вселената технология за контрол на душите.

През всички земни цивилизации те са печелели битката с хората. И как можем да избегнем капаните?

Тази „фалшив софтуер“ изглежда и се чувства „нормално“ в нашата среда. Да бъдеш във фалшивата матрица е като да си в балон или пашкул, изпълнен от енергия, която улавя духовните търсения.

Който прекарва твърде много време, трябва да е наясно, че съществува проблемът да се чувства толкова добре в този балон, че няма да иска да го напусне.

И ето това е моментът на осъзнаването

Понякога тези сили казват, че ни обичат много. А точно така държат в подчинение душите.

Има редица извънземни групи, които работят в отрицание на дневния ред. Те няма да насърчат към личен суверенитет, свобода и освобождение.

Това също така включва много от гуру програми, осъществявани чрез ашрами и други, които съответстват на енергиите, съществуващи извън планета.

Извънземните фракции, тайното правителство и илюминатите също са проникнали в голяма част от религиите на планетата Земя. Много съвременни учения се основават на стара символика, заклинания и ритуали.

Голяма част от тях се свързват

с обратната връзка за извличането на енергия от страна на потребителя.

Това може да бъде наистина объркващо за подбирането на всички системи от вярвания и условия, които са достъпни за нас в тази силно печеливша „духовна индустрия“.

Когато сме в състояние на страх, естественото подразбиране е режимът на оцеляване. Това отвежда в „рептилския мозък“, който очевидно не е най-съзнателната част от нас.

Какво се случава?

Това е мястото, където е по-малко вероятно да се чувстваме свързани със Създателя.

В това състояние сме по-склонни да следваме тълпата и да се откажем от способността да мислим свободно и съзнателно.

По този начин е много по-лесно да се управлява една покорна тълпа, която е това, което иска негативният дневен ред – съвместими хора.

Поробени и лесно контролируеми хора. И ето как лесно се заблуждаваме за матрицата, измеренията и нас самите.

НП/К. А. Тара