Съзнание

Доналд Тръмп активен и преди официалното встъпване в длъжност

Доналд Тръмп написа в Туитър преди малко: „Груба небрежност от Националния комитет на Демократическата позволи хакерство да се извърши в техния щаб. Националният комитет на Републиканците имаше силна защита!“

Активен още преди да встъпи в длъжност Тръмп чертае различни политики от познатите до сега.

И още от посланията – „Американците няма да плащат за стената с Мексико. Парите за нея ще бъдат изплатени в последствие от мексиканската страна.“

Също така избраният американски президент се закани на гиганта Тойота заради изграждането на завод в Мексико. Автомобилния гигант обяви намерението си за производство на марката Корола и внос в Америка. NO WAY написа с големи букви Тръмп и заяви, че ще наложи висок данък.

Доналд Тръмп разкритикува медиите и за разпространените от тях информации, че американците щели да плащат за планираната от него стена на границата с Мексико.

По думите му медиите не са съобщили, че средствата, които САЩ ще похарчат, ще бъдат изплатени впоследствие от Мексико, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

„Нечестните медии не съобщават, че парите, които евентуално ще бъдат похарчени за построяването на Великата стена (в името на бързината), ще бъдат възстановени по-късно от Мексико“, каза Тръмп в Туитър.

Тръмп не за първи път критикува определени американски медии свързани с Джордж Сорос и ги нарича продажни.

НП