Новини

Документи на ЦРУ разкриват истината за телепатични експерименти в космоса

„Съветският съюз знае за предимствата и приложенията на изследванията върху парапсихологията. През 1963 година Кремъл дава позволение за биологични изследвания, които в Русия включват и парапсихология.

Тласъкът към усвояването

на възможните способности за телепатична комуникация идва от съветските военни сили и КГБ.

Докладвано е, че днес СССР има над 20 центъра за изследвания върху този феномен с годишен бюджет достигащ 21 милиона долара. Тези изследвания всъщност стартираха след тестовете на американската атомната подводница Nautilus през 1960, където бе тествана далечната телепатична комуникация.“

Тази информация идва от разсекретен документи на ЦРУ. (линк към документа –   https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00792R000600360001-2.pdf

В документа се споменава

и кореспонденцията между доктор Леонид Леонидович Василев с група от висши съветски учени през 1960. 

„Проведохме продължителни и все още непубликувани проучвания под режима на Сталин. Днес американските военноморски сили правят телепатични тестове на атомните си подводници. Съветските учени осъществяваха успешни телепатични тестове преди четвърт век. Изключително важно е отново да стартираме проучванията в тази сфера.“ 

Както виждате подобни телепатични експерименти са осъществявани в редица държави. Тези програми винаги са строго секретни и каквато и информация да бъде разкрита в официални документи тя представлява само върха на айсберга. 

Министерството на отбраната в САЩ

открито признава, че феномените, открити в тези изследвания, са напълно реални, въпреки факта, че до голяма степен те все още са необясними. 

Много от резултатите, получени чрез тези проучвания, са по-сигурни от откритията на стандартната наука. Един от най-убедителните аргументи за това е съставен от ръководителя на статистическия департамент към Калифорнийски университет, Джесика Утс. 

(Линк към документа – https://www.ics.uci.edu/~jutts/JSE1999.pdf)

Тя доказва, че резултатите от тестове,

свързани с парапсихология и телепатия, са много по-точни и сигурни от резултатите, използвани за одобрението на някои от лекарствата, които използваме. 

Документите също така разкриват, че експериментите не били осъществявани само на земята. 

Съветските изследвания върху феномена

биокомуникация изглежда не били осъществявани само на земята, а също така и в открития космос. Така нареченият баща на съветското ракетостроене, Цилковски, твърди че:

 „В следващата ера на космическите изследвания телепатията ще бъде изключително нужна. Ракетите могат да отведат човек към знанието и разкриването на големите тайни на Вселената, но този феномен може да ни отведе към тайните на човешкия ум. Именно чрез отговорът на тези въпроси можем да постигнем най-великите постижения.“ 

Collective-evolution