Новини

Бедствията на Земята не са случайни. Кой контролира опустошенията?

Голям потоп изтребва почти всичко

живо на планетата. Космически битки, водещи се в небето над Германия. И геоложки катаклизми, заплашващи бъдещето на човечеството?

През вековете, човечеството се е изправяло пред всякакви бедствия. Но дали разчитаме само на милостта на природата? Или има по-висша сила, която ни пази?

Извънземните, които според мнозина са ни създали, са имали способността и желанието да държат човечеството разединено.

Те могат да ни контролират, но ние тях не. Това прави хората второкласен вид. Ако не друго, те може да са по-агресивни и от нас, твърдят изследователи от „Древните извънземни“.

През 2004 г. в Индонезия силно подводно земетресение

създава цунами, което убива над 230 000 човека в 14 крайбрежни държави.

Това е едно от най-смъртоносните природни бедствия в историята. Геолозите определят, че свирепото движение на тектоничните плочи на дъното на Индийския океан са създали смъртоносни вълни, с височина от почти 30 метра.

Но дни преди бедствието, няколко човека пишат до индийски вестник, че са забелязали странни неидентифицирани летящи обекти.

Хората твърдят, че са видели ярки светлини в небето, преди и по време на цунамито.

Очевидно е, че НЛО активността

и тектоничната активност вървят ръка за ръка. Има много въпроси, които трябва да зададем и науката трябва да отговори на много от тях.

Основният е: Дали този НЛО феномен е следствие на тектоничната активност?

През 2010 г. в Исландия един от най-големите вулкани в страната изригва за първи път след почти два века. След изригването, от телевизията заснемат тези кадри на необичаен V-образен летящ обект сред облака от пушек и пепел.

Телевизиите излъчват на живо вулканичното изригване. И на част от него се вижда необичаен обект, кръжащ около вулкана. Този обект определено е под контрола на някакъв интелект.

Фактът, че се появяват НЛО

преди и понякога по време на тези събития, дали ще са цунамита или земетресения, ясно показва, че има нещо. Въпросът е: Дали само наблюдават или някак си са замесени? Дали те ги причиняват?

Има ли начин да активираш вулкан? Например, да кажем, че е на път да изригне, така или иначе. Можеш ли да направиш така, че да го задействаш преждевременно?

Не знаем. Просто виждаме тези събития да се случват едновременно. НЛО се появяват, катаклизмите се случват.

Според уфолозите, извънземни кораби са били забелязвани близо до местата на, така наречените, природни катаклизми, още от древни времена.

Може ли извънземните просто да се интересуват

от геоложките събития на Земята? Или може би има друг, по-зловещ мотив за интереса им?

На 14 април, 1561 година в Нюрнберг, Германия гражданите се събуждат на зазоряване със зрелищна гледка от цилиндрични обекти, появяващи се в небето, от които излизат червени, черни, оранжеви и сини дискове.

Според описанията на очевидци от онова време, писали в Нюрнберг Газета, тръби наподобяващи оръдия, също са се появили и обектите започнали да се бият помежду си.

След едночасова битка, обектите започнали да се повреждат и да падат на земята, където се превръщали в пара.

Пет години по-късно,

австрийският архитект Ханс Глейзър създава гравюра, описваща това, което той е наблюдавал там. В тази гравюра и в описанията на очевидците, виждаме война на НЛО-та.

За някои уфолози, 540 годишната гравюра е доказателство за извънземна космическа война.

И всъщност, те твърдят, че подобни враждебни събития са се случвали в човешката история от хилядолетия.

Доказателството от записите,

от показанията на свидетелите, показват връзка между НЛО-тата и изтъняващия ефект, в който очевидно имат намерение да изтребят или да намалят човешката популация.

Например, в годините на чумата има много наблюдения на НЛО, ярки светлини в небето, които разпръсквали газ. И хората всъщност мислели, че този газ е причинителят на чумата.

Но може ли да има връзка

между показанията на свидетелите на извънземни войни и съвременните виждания на НЛО, по време на така наречените природни бедствия?

И има ли някакво доказателство, че извънземни посетители са замесени в създаването на катаклизми, с цел контролиране или намаляване на популацията ни?

НП/2022