Тайни и загадки

Станахме ли жертви на измамата Барак Хюсеин Обама?

Автор: Алекс Джоунс

Елитът имаше проблеми. Хората започваха да виждат в престъпленията пътя през човека-маска до доминиращия елит зад трона. Конгресът имаше едва 9% одобрение. Планът на глобалистите бе подготвян с безпристрастна точност. И тогава пред света застана човек, който обеща промяна, в която всички можем да вярваме. Барак Хюсеин Обама обеща да прекрати войната и бързо да върне войските. Обеща да се придържа към конституцията и да прекрати шпионирането на американските граждани от федералното правителство. Обама обеща на работниците, че ще ги освободи от NAFTA и GAAT.

---

И наруши всички обещания. Обама говореше едно, а вършеше друго. И той служи на същите интереси на елита, на които служеше Буш. И то с по-голямо усърдие. Същите интереси, които доведоха до финансовия колапс и формирането на световно диктаторско правителство. Ако човечеството има истинска надежда да създаде реална промяна към добро, то тя няма да дойде от пропагандата за фалшивата реалност, представяща отиващия си Барак Обама, като спасител на света. Нашият път от тиранията към свободата, събарянето на корумпирания елит, минава през марионетките и противопоставянето на реалната структура, властваща над планетата.

Отиващата си администрация на Обама въведе в медиите пропагандната теория „руска хакерска атака“ с ясното съзнание да лиши президента Доналд Джон Тръмп от легитимност. Или казано накратко – Тръмп се явява неказонен президент.

Дали лекарството е Тръмп? Водещи американски медии вече наричат Америка „Тръмпистан“, което е нещо нечувано, скандално и обидно за гражданите на най-голямата демокрация. Но, Америка се превърна в кралицата на скандалите през последните десетилетия. Стотици страници бяха изписани за намеса на Русия и в частност президента Путин за победата на Тръмп. И какво излиза, че непобедимите тайни служби на Америка са поставена на колене.

Последния път, когато Съединените щати имат реален президент е при Кенеди. Олигарсите, обаче, взимат много бързи мерки. Когато Кенеди решава да отнеме управлението на бароните-крадци, е брутално убит. Посланието към бъдещите президенти на Америка и световни лидери е ясно: „Прави каквото ти казват или умри!” Джон Фицджералд Кенеди беше последния реален президент на САЩ и никога вече няма да има друг такъв. Защото глобалистите не ще се спрат пред нищо.

Идеята, че Обама ще има реална власт, когато беше избран е фалшива илюзия. Всичко, което му беше дадено, е от тези могъщи финансисти. Днешните президенти не са нищо повече от корпоративни реклами, които поемат всички политически удари, докато контролът в сянка е вън от всякаква публичност. Поставиха на поста президент един тъмнокож мъж. Дадоха му пари, последователи, измамен вот, дадоха му медии, дадоха му мними опоненти.

Имаха служители, които заплашиха хората със затвор, ако бъде критикуван Обама публично. Всичко това е като емблема на марионетката. Това означава, че той е марионетка повече от Хилъри Клинтън и Джон МакКейн, взети заедно. Барак Хюсеин е най-голямата марионетка от времето на Джими Картър. Те сложиха една черна маска на Новия Световен Ред.

Хенри Кисинджър, който даде на Обама първата работа след колежа, заяви пред телевизия, че икономическия колапс е една голяма възможност за установяване на Новия Световен Ред. Той каза, че Барак Обама е перфектният човек, който да го продаде на света. „Той може да даде един нов импулс на външната политика на Америка, защото той много добре се приема от целия свят. Мисля, че неговата задача ще е да развие една голяма стратегия за Америка в период, когато реално може да бъде създаден един Нов Световен Ред“, заяви Кисинджър. И така от лицето на планетата изчезанаха цели региони, етнически общости бяха изклани и избити, политически лидери отстранени. Цели страни бяха превърнати чрез корумпираните, страхливи, лигави политици в колониален придатък на невидимия елит. Истинският план на Обама и на тези, които го контролираха беше изпълнен безупречно.

Кандидатът за президент Барак Обама публично критикуваше свободната търговия на САЩ, но в частност казваше на канадските служители да не се притесняват за това. Той каза, че ще установи мир в Близкия Изток, че ще има прозрачност в една балансирана икономика. Че няма да има лобита. Каза, че ще прочисти правителството от корупция. Заяви, че ще работи за околната среда. Обеща да изпълни, точка по точка всичко след първия месец от избирането му. Лъжеше и измами целия свят. Американският народ и светът бяха изпълнени с надежда, че Обама ще направи истинска промяна. През първата седмица подписа изпълнителна заповед за затварянето на Гуантанамо и други секретни затвори. След това пресата имаше възможността да я прочете и за нейна изненада откри, че Обама само е „мислил“ да затвори.

Обама продължи практиката на секретните арести, секретните затворници и най-важното: задържането без съдебна заповед за неопределено време. Когато висш британски съдия каза, че е готов да покаже заповеди за секретни мъчения – британски и на САЩ, които демонстрират, че администрацията на Буш е нареждала системно измъчване на затворници, настана ад. Барак Обама заплаши с прекъсване на всички връзки със секретните служби на Англия. Той каза, че програмата е важна за националната сигурност, не само подкрепяйки престъпленията на Буш, ами и тяхното продължаване. Обама подкрепи безапелационно възстановяването на Закона за патриотизма.

Убийството на Кенеди и други през десетилетието на 60-те, войната във Виетнам и започването на абсолютното доминиране на на Уолстрийт върху когото и да било, не устройва никого, освен кралете на тайните финанси. Това направи от САЩ не мотор на прогреса, а нещо различно. Сила за унищожаване на света. Интересът на американците е да отвоюват завръщането на своето истинско правителство и да направят от САЩ световна сила на прогреса. Това може да стане лесно, когато бъде свалена властта на хората зад Обама. Действително, не само на думи.

НП/A. Джоунс