Новини

Смъртоносните пандемии и феномените в небето. Очевидната връзка

Много древни култури по целият свят са смятали, че епидемиите са предизвиквани от неща, случващи се в небето.

Всичко е било наред и изведнъж хората започнали да изчезват от яростни пандемии. Цивилизованият свят изчезнал в неописуема агония.

Възможно ли е да сме лабораторията на Вселената?

Може ли източникът на всичкото това човешко страдание да има нечовешки произход? Ще е необосновано да приемем, че вируси не биха се появили на други планети във Вселената.

Не е нужно да предполагаме,

че извънземни ще дойдат тук и ще ни изтребят, така, както виждаме във филмите. Защо да си създават проблеми, когато могат просто да пуснат токсини във въздуха?

Дали това не е така? И може ли те да са източникът на най-смъртоносните епидемии?

„След събитията във Фатима виждаме световна мистерия завършила с жестока болест, но не знаем дали е някакъв религиозен феномен или извънземен, НЛО феномен. Тогава Девата се явява на три овчарчета и предупреждава за настъпваща болест и прави три предсказания. Въпросът е, ако не е Дева Мария, тогава коя е?”, твърди писателят и изследовател на древни цивилизации Филип Копинс. (1971 – 2012)

Може би още по-странен е фактът,

че след по-малко от година, 50 милиона души умират. Те са жертви на най-лошата чума в записаната история.

Може ли тази смъртоносна пандемия, известна като испански грип, някак си да е свързана със събитието във Фатима?

фатима

“Възможно е много от чумите да са се случили, защото извънземни са дошли тук и са донесли със себе си микроби, бактерии и болести”, казва друг изследовател на темата – Дейвид Чайлдрес.

Болестите са отнемали повече човешки животи

от всички войни в човешката история взети заедно. И още от началото човечеството търсило отговор в небесата.

В античността, когато зарази и болести са се появявали, това било много мистериозно и плашещо. Разбира се, хората се опитвали да си го обяснят. Най-лесният начин бил да си представят дъжд, падащ от небето, изпратен от ядосан или разочарован бог.

В древните разкази, чумите винаги са били изпращани от боговете, които са ни били ядосани или разочаровани. Примери за болести, свързани с боговете, изобилстват в миналото.

Древните китайци също са свързвали заразите и болестите със свръхестественото, но са стигнали малко по-далеч. Те пазят точни записи за времето, когато са се появявали епидемии и реални небесни събития.

Те са свързвали необичайни комети, неща които днес наричаме НЛО, с избухването на епидемии. Случвало се е постоянно в историята.

През 430 г. пр.н.е. Атина е във война със Спарта

Битките са жестоки и кървави. Но жертвите от войната бледнеят в сравнение със сцените на ужас, когато чума се спуска над хората.

Атиняните били много жадни. Почервенели. Телата им се повреждали. В кафезите напъхвали по 12-15 тела, когато се напълнели, те просто ги оставяли на улицата. Мъртви, изгнили, разложени тела хиляди хора.

Била ли е чумата в Атина някакво биологично последствие от войната? Или е била нещо друго? Нещо, но не от тази планета? Цивилизованият свят изчезнал, щом тази чума ударила.

В средата на VI-ти век, друг вирус почти успява да заличи човечеството – Юстиниановата чума. Няма точни сведения колко милиона души са умрели тогава, но са били значителен процент от целия свят.

Всичко е било наред и изведнъж

хората започнали да се разлагат. Откъде се е взело това? Също като пандемията в Атина, Юстиниановата чума е била съпроводена от множество странни неща в небето.

Хората твърдели, че са видели странни обекти в небето, които нарекли „ярки златни щитове“, и видения за бронзови кораби в небето и безглави същества.

Според съвременните астрономи, по времето на Юстиниановата чума имало необичайно висока концентрация на космическа активност.

Ислямската литература твърди, че небето е потъмнявало много пъти и хората се страхували от метеоритните бури и кометите, падащи на Земята.

Възможно ли е човечеството да е подготвяно за нещо,

което ще превърне Земята в глобална цивилизация. От хиляди години се чудим дали сме сами във Вселената, но може ли извънземни форми на живот да са били сред нас през цялото време?

Ако безброй смъртоносни бактерии идват на Земята от други светове, не е ли това доказателството, че съществува живот на други планети?

Може ли да е само съвпадение, че тези форми на живот са се свързали с нас във формата на болести и епидемии, или има друг може би извънземен интелект в действие.

Интелект, който иска да намали популацията? А може би да ни подготви за нещо – ако е така, какво и кога?

НП