Тайни и загадки

Дейвид Айк: Луната прекъсва връзката ни с Вселената. Следва превземане на Земята

Публикации в интернет повдигат тези дни въпроса за лъжата, манипулацията и укриването на информация от НАСА за лунните мисии. На 12 октомври се навършват 58 години от първите руски лунарни мисии също неуспешни. Небесното тяло зависнало на планетата ни е простряло невидима защитна стена, която охранява неговите тайни. Всъщност дали Луната не е най-ужасното нещо случвало се на земляните?

Известният английски изследовател Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от  технологично напреднала цивилизация и “позиционирана” в орбита на Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

---

Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно образувание, както винаги сме си мислили. Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова съоръжение може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. Замислете се над следващото, което имам да споделя с Вас. Това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие. Такава „луна“ позволява съществено да се влияе  върху планетата.  Как Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества са се променили драстично. Естествено, ние виждаме една твърда Луна във видимата от нас реалност.

---

Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в информационната структура на нашия свят. След като това се случва, на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии.

Не случайно, много древни текстове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди това, а човечеството е върнато до нивото на примитивните култури. Изкривяването във вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено.  И още лоши новини: ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност.

---

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения. Двамата братя Вовани и Мпанку, известни като водни братя домъкнали небесното тяло. Тяхната кожа била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано и от други древни цивилизации. И анунаките, според шумерските таблици, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения, ако хората не правят това, което те казват.

---

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат. Което е факт днес.

И всичко това е елемент от добре обмислен план, според който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк твърди, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на „стадо“. А първоначално сме били много силни енергийни личности с възможност да се свръзваме с космическия разум.

Тази „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да получаваме огромно количество информация от Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на виртуалната реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в затвор. Процесът се повтаря от хилядолетия и ние нямаме сили да му противодействаме на този етап от развитието на нашата цивилизация.

Повече по темата вижте тук:

https://www.youtube.com/watch?v=j2IGFbzGCeg